Sláva! Jitka Zelenková (65) je zamilovaná! A zase je to ženáč… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sláva! Jitka Zelenková (65) je zamilovaná! A zase je to ženáč…

Jitka Zelenková
Jitka Zelenková (Foto: Robert Klejch)

V životě si příliš štěstí v lásce neužila. Jejím osudovým mužem byl Ladislav Štaidl (70), ale jejich láska se nikdy nestala oficiálním vztahem. Bude mít tentokrát Jitka Zelenková štěstí?

Muži se kolem ní točili celý život, ale na společnou cestu životem se s ní žádný nevydal. Možná právě díky tomu má hlavně v zimním období dost volného času, který tráví u televize, kde ráda sleduje kriminálky. „A miluju Zdeňka Pohlreicha,“ přiznala Zelenková pro Blesk TV Mánie.

„To je opravdová televizní hvězda, baví mě! A k tomu je skvělý ve své profesi,“ dodala, čím jí Pohlreich imponuje. Vzhledem k tomu, že známý televizní kuchař je šťastně ženatý, je pravděpodobné, že večery se svou láskou bude zpěvačka trávit opět jenom prostřednictvím televizní obrazovky.



Přečtěte si
antonuis.j
3. 11. 2015 • 11:33

Paráda, už je to tu - jako vždy - bellmek se zanedlouho opět přepne do nicku mekanik a sprostou povahu odhalí, stará šeredná páchnoucí tlustá bréca uklízečka z fitka. Jako bella si hraje na slušnou a vzdělanou, ale coby mekanik ukáže své pravé já, paranoidní zablešená stařena - sprostá zlá nenávistná povaha a nemocná bába, co si vylhala lásku na bulvárním fóru. Pokračuj, bláznivá babko. Dělej,, pacientko, je to sranda. Jo, holt si přepínáš nicky, blizno, a pak trpíš další paranoiou - že to dělá každý, uklízečko. Táni si napustit horkou vodu a šúruj, smradlavá socko.

-bello-
3. 11. 2015 • 11:19

monza jen blbec vidí v konstatování Zelenkové humornou nadsázku ! Prostě z kontextu nevyplývá, víme ? Inteligente !

-bello-
3. 11. 2015 • 11:16

antonuis.j - alias mord jasně morde a teď mazej, tuhne ti zas malta Ty máš tedy času, denně s ararat sjíždět můj nick a život vám venku zatím utíká .Holt nemáš ani ty ani ararat nic než AHA.Smutný osud v důchodu Čus.

antonuis.j
3. 11. 2015 • 09:05

Té si ani nevšímej, to je blbka belmek, ošklivá stará chudá uklízečka z fitka, která si tu píše sama se sebou - pod nickem mekanik si vyznává lásku a posílá důvěrné vzkazy, prostě magor bába socka. Jak zdůraznila cenu baby hovězího, to mě rozsekalo, socka nemá ani na plecko z jatek, žere gothaj a suché rohlíky, ale hraje si pořád na něco, blizna stará tupá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.