Z natáčení seriálu Doktor Martin: Naštvaný farář vyhnal Donutila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Z natáčení seriálu Doktor Martin: Naštvaný farář vyhnal Donutila!

Je to krásný, ale drsný kraj.
Je to krásný, ale drsný kraj. (Foto: ČT, ara)

Ne každý vítá filmaře s otevřenou náručí. Farář z Velkých Karlovic si natáčení seriálu Doktor Martin bude dlouho pamatovat. „Nedohodli jsme se se štábem na další spolupráci,“ prozradil duchovní správce tamější farnosti, který si nepřál zveřejnit své jméno.

Nechtěl se dál vyjadřovat, ale podle místních je to veřejné tajemství. „Panu faráři byli lidi ze seriálu trnem v oku. Nenašel s nimi společnou řeč,“ práskl jeden ze sousedů. Podle něj mu produkce nezaplatila, jak předepisovala smlouva. „Pak mu snad zaplatili pro změnu dvakrát. A to bylo taky špatně,“ mínil starousedlík.


Po natáčení navíc neuvedl štáb vše do původního stavu, nechal po sobě spoušť. To byla poslední kapka. Naštvaný kněz nedal souhlas k využívání farnosti pro další série seriálu, které se mají začít natáčet. A bylo vymalováno! Produkce se sice obrátila na arcibiskupství v Olomouci, aby své zatvrzelé ovečce domluvila, ale marně. O kauze se zmínil už na filmovém festivalu v Karlových Varech i Miroslav Donutil (64) alias doktor Martin Elinger. „Sám jsem za panem farářem zašel, jestli se snad budeme prát...,“ vtipkoval herec. A to zřejmě neměl dělat...

 

Na farnosti ve Velkých Karlovicích se už točit nebude.

Přečtěte si
mixalca
1. 11. 2015 • 13:46

teriyaki jsi pubert´ák Vietnamec , takže taková sebranka tady píše .

mixalca
1. 11. 2015 • 11:19

teriyaki jsi neskutečná zrůda.

helenazestrakonic
1. 11. 2015 • 10:21

Mněl by být uš v dúchodu dědek jeden škaredej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.