Nejsprostější díl Prostřeno ve své historii: Drsné urážky a plivance do jídla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nejsprostější díl Prostřeno ve své historii: Drsné urážky a plivance do jídla!

Veronika nešla pro sprosté slůvko daleko.
Veronika nešla pro sprosté slůvko daleko. (Foto FTV Prima)

Jižní Moravačky nejdou pro sprosté slůvko daleko! Soudě alespoň podle kulinářského pořadu Prostřeno!, který se tak s výlučně dámským obsazením stal nejsprostším ve své historii. Soutěžící Veronika (26) a Andrea (19) si jdou po krku od prvního večera. Vzájemné nesympatie přerůstají v konflikty plné drsných urážek a vulgarit.

Dvojnásobná matka Veronika jde od prvního večera tvrdě a bez zábran za výhrou. „Důležitý jsou pro mě hlavně peníze. Vymyšlenou taktiku mám takovou, že jestli si myslí, že ode mě dostanou víc než čtyři body, tak to nedostanou,“ přiznala tvrdá hráčka bez okolků.


To ale netušila, že narazí na Andreu, která v pondělí zkritizovala nejen její jídlo, ale i bydlení. „Smrdí to tady čuránkama. Je to hnusný,“ prohlásila Andrea během šmejdění u Veroniky. A ta jí okamžitě vrátila úder: „Tohle je asi pro Andrejku. Možná jí to nepocitronuju, ale poflušu!“
Tím ale boj dvou soupeřek zdaleka nekončí! Včera se  děvčata postarala o hádku plnou vulgarit. Přestože se poté situace mezi nimi lehce urovnala, už zítra tomu hrubá Veronika nasadí korunu. „Přišla jsem si pro peníze, ne se tady kamarádit. Mně to je prostě jedno, kdo si co o mně myslí. Všichni, co se na to díváte, jste mi ukradení a běžte všichni pěkně do pr*ele!“ urazí Veronika diváky televize Prima.



Přečtěte si
anka
30. 10. 2015 • 18:34

Kulturu naroda muzeme videt v jeho realitnich show ci v anonymnich prispevcich ruzne po internetu. Pokud se to nekomu nelibi, tak at se chova jako slusny clovek a vychovava ve stejnem duchu sve deti. Jedine tak se muzeme dockat nejakych zmen.

ararat
30. 10. 2015 • 07:41

tlustá Markéto z Práglu,pořád nás tady přesvědčuješ,že se na telku nekoukáš,ale je evidentní,že tam máš přilepený čumák.Jo kdo lže i krade,což mi k tobě úplně pasuje...a migranti opravdu nesouvisí a meleš všechno dohromady a krate5 má fakt pravdu.Ty šlichty vaříš dnes a denně tak co to tady meleš za hovadiny.

zzapp
30. 10. 2015 • 00:53

goldsteinicik
29. 10. 2015 • 16:16

Budoucí "paní Kotlárová" si asi moc vybírat nemohla je nepěkná a hlavně hloupá takže vzala zavděk tím co bylo zrovna po ruce Co mě dostalo, že vaří halušky z pytlíku a jsou prý šmakézní, divím se, že jí to c.i.k.á.n vůbec toleruje, oni je pokládají za své tradiční jídlo. To, že budoucí pan manžel nepracuje je v jejich komunitě standart, teď se přeci musí věnovat výrobě dětí s věstonickou Veronikou a práce by ho vyčerpávala

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.