Matuška už zkouší - A má trému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matuška už zkouší - A má trému!

Walda nám hned na letišti přiznal, že má trému, ale zároveň se na vystoupení hrozně těší!
Walda nám hned na letišti přiznal, že má trému, ale zároveň se na vystoupení hrozně těší! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Velikonoce jsou pryč, a Waldemara Matušku (74) už zítra čeká první ze série jeho sedmnácti koncertů, kvůli kterým se vrátil na tři měsíce do Čech! „Rozhodl jsem se, že s KTO Bandem začnu zkoušet co nejdříve, aby to potom šlo jako na drátku!“ smál se Matuška před svou první zkouškou.

Na pódiu v rodné zemi Walda nestál dva roky, ale když si začal zkoušet první tóny svých písní, jako by to bylo včera. „Už se těším na středu, kdy mám na Žofíně první koncert. Ale zároveň mám hroznou trému!“

Původně chtěl Walda velikonoční pondělí strávit přímo s Helenou Vondráčkovou (59) a Karlem Gottem i s jeho dcerou Charlottkou a přítelkyní Ivanou! Ti všichni se totiž měli sejít u Heleny v Řitce a probrat všechny novinky i zavzpomínat na staré časy. Walda se dokonce těšil, že poprvé uvidí Gottovu malou Charlottku! „Walda ale nakonec dorazit nemohl, právě kvůli zkouškám. Původně chtěl zkoušet až od úterka, ale raději si den přidal, nenechává nic náhodě. Ale slezinu uspořádáme co nejdřív, vždyť čas máme tři měsíce,“ prozradil deníku Aha! Martin Michal i s dalšími podrobnostmi o koncertech. „Walda na svých vystoupeních hodí do publika vždy jeden country klobouk jako suvenýr. Přivezl je přímo od výrobce,“ slibuje Michal Matuškovým fanouškům.

Do Prahy se legendární Matuška, který žije na Floridě, vrátil i s manželkou Olinkou Blechovou v sobotu po náročném letu. Cestu naštěstí prospal, takže ho na ruzyňském letišti čerstvého a s dobrou náladou přivítala Helena Vondráčková s manželem Martinem Michalem. Jeho Agentura MM totiž Matušku v Česku exkluzivně zastupuje a sérii koncertů pořádá, Martin Waldovi dokonce zajistil vůz od Auta Exner, který bude moct zpěvák zdarma používat po celou dobu svého pobytu. Původně se koncerty měly konat už na podzim, ale musely být posunuty kvůli Matuškově zápalu plic.


10.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.