Leona je v Bídnících | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leona je v Bídnících

Leona Černá jako Eponine nyní v Bídnících pilně zkouší.
Leona Černá jako Eponine nyní v Bídnících pilně zkouší.

PRAHA – Česká verze muzikálu Les Misérables – Bídníci má novou posilu! Do již tři roky uváděných Bídníků nastupuje účastnice třetí řady reality show Česko hledá SuperStar Leona Černá (25).

Česká verze muzikálu Les Misérables – Bídníci má novou posilu! Do již tři roky uváděných Bídníků nastupuje účastnice třetí řady reality show Česko hledá SuperStar Leona Černá (25).

V roli Eponine se pražským divákům představí v holešovické Goja Music Hall poprvé v sobotu 14. dubna a v představení zůstane až do jeho prosincové derniéry. „Mám velmi těžkou pozici, protože naskakuji do rozjetého vlaku a nemám čas roli okoukat od svých alternujících kolegyň. Přesto se moc těším, je to super adrenalin,“ uvedla Černá. Po odmlce se Bídníci vracejí na prkna divadla Goja Music Hall na pražské Výstaviště ve čtvrtek 12. dubna a definitivně ukončí svou misi v České republice 22. prosince. V únoru 2008 by se měli Bídníci představit slovenskému publiku. Hvězdy pražského nastudování budou mít v některých rolích i své alternace z řad slovenských umělců. Producent muzikálu plánuje uvést několik slovenských hvězd již na některých pražských představeních.

6.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.