Pavel Novák: Zaměstná v kapele syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavel Novák: Zaměstná v kapele syna!

Pavel Novák se svým synem Tomášem, který nyní nastoupil do jeho kapely Family a budou hrát především pro děti.
Pavel Novák se svým synem Tomášem, který nyní nastoupil do jeho kapely Family a budou hrát především pro děti. (: Archiv Pavla Nováka)

PŘEROV – Syn zpěváka Pavla Nováka (62) Tomáš (33) odešel ze skupiny Support Lesbiens! Nyní už bude bubnovat pouze v tátově kapele Family a brázdit republiku s jeho největšími hity.

Syn zpěváka Pavla Nováka (62) Tomáš (33) odešel ze skupiny Support Lesbiens! Nyní už bude bubnovat pouze v tátově kapele Family a brázdit republiku s jeho největšími hity. A taky vystupovat i patnáctkrát týdně pro děti. Pavel Novák se totiž dětem věnuje velmi intenzivně. Už pro ně vydal asi patnáct tématických alb a od pondělí do pátku pořádá tři vystoupení denně.

„Není to o vyšlapané cestě ani o tom, že by nemohl hrát jinde. Přesvědčoval jsem ho už dlouho a jsem moc rád, že konečně budeme dělat spolu. Práce pro děti je fantastická a navíc mám v kapele skvělé muzikanty a proto věřím, že Tomáš najde i sebe,“ řekl deníku Aha! Pavel Novák, který má na svém kontě spoustu legendárních hitů jako Malinká, Chci zapomenout, Pihovatá dívka, nebo Nádherná láska. V posledních letech na sebe Pavel Novák upozornil i jako velký bojovník, když neomezil svou koncertní činnost ani poté, co u něj lékaři diagnostikovali rakovinu prostaty. „Ještě nejsem nachystán na úplný odchod, ale jednou to přijde. Věřte, že pro děti dělají lidé jen pro prachy, ale já ne. A budu mít snahu, aby to pochopil i Tomáš a myslím, že to už chápe,“ dodal Pavel Novák, který má ještě dceru Olgu a syna Pavla.

Ten si s ním občas taky zazpívá, ale věnuje se především potápění a filmování pod vodou. „Vyhrál několik soutěží, na DVD mu vyšel film Touhy bez hranic a teď si jej vybrali jako kameramana pro mistrovství světa, kam pojede tým v čele s naším světovým rekordmanem ve freedivingu Štěpánkem,“ prozrazuje Pavel Novák s tím, že nyní jeho nejstarší syn připravuje podvodní domek, který bude u nás ojedinělý. „Vše kvůli vyrovnávání tlaku potápěčů v propasti. Myslím, že je to skutečná bomba,“ dodal Novák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.