René Zellweger (44): Bez Bridget si neškrtne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

René Zellweger (44): Bez Bridget si neškrtne?

Americká herečeka René Zellweger se v roli Bridget Jones objeví už potřetí.
Americká herečeka René Zellweger se v roli Bridget Jones objeví už potřetí. (TV Prima)

Od uvedení posledního filmu, ve kterém si zahrála René Zellweger, uplynulo už 5 let. Od posledního dílu slavné Bridget Jones dokonce jedenáct! Zdá se, že se herečce v jiných rolích nedaří nebo jsou to pouze domněnky filmových fanoušků?

Jakkoliv by se Zellwegerová mohla na svou Bridget zlobit za to, že ji strhává do kategorie „béčkových“ hereček, pořád by této nezapomenutelné roli měla být vděčná za její nesmrtelnost. Na to, že je Bridget nesmrtelná a stále zábavná vsází také filmoví tvůrci.

Za pár týdnů se totiž začne natáčet v pořadí už třetí díl této skvělé komedie. Zellwegerová se tentokrát divákům představí jako Bridget po čtyřicítce, která nečekaně otěhotněla a neví, kdo je otcem dítěte. Bude to Marc Darcy v podání Colina Firtha, anebo někdo jiný? Ve třetím díle komedie by Hugha Granta měl nahradit Patrick Dempsey, známý především ze seriálu Chirurgové, uvedl server Aktuálně.cz.

 

Přečtěte si
ivoadler
28. 9. 2015 • 11:50

Ona je dobrá, ale svůj život nějak citově nezvládá. To jí propůjčuje punc nespolehlivosti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.