Hudček juchal s Dádou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hudček juchal s Dádou!

Dádu Patrasovou a Michala Hudčeka spojuje práce pro charitu.
Dádu Patrasovou a Michala Hudčeka spojuje práce pro charitu. (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Rozpustilá Dáda je pro každou legraci! Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (50) se ve svém věku dokáže opravdu odvázat. Na velikonoční akci v galerii Carpe Diem se totiž usmívala na všechny strany a nikoho s přítomných hostů neodbyla jen pouhým pozdravem.

Plno srandy si s ní užili úplně všichni, ale nejvíce asi jeden z bývalých SuperStár, Michal Hudček (27). A to se při této příležitosti spolu viděli teprve podruhé. „Dáda je bezva a dobře se s ní juchá. Je příjemná a myslím, že máme hodně společného, co se týče charity a práce pro děti vůbec,“ řekl deníku Aha! Hudček, který na charitativní události, jenž byla věnována lidem s mentálním postižením, také zazpíval dvě písničky. „Na tyto dobročinné sešlosti do Carpe Diem chodím pravidelně. Je to fajn, když můžete někomu udělat radost a k tomu se potkat s dobrými přátely,“ nechala se slyšet usměvavá Patrasová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.