Abrhám k Brejchové: Mám ho většího! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Abrhám k Brejchové: Mám ho většího!

Josef Abrhám vysvětloval Janě Brejchové, že i když je její Český lev menší, je stejně cenný.
Josef Abrhám vysvětloval Janě Brejchové, že i když je její Český lev menší, je stejně cenný. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – „Mám ho většího!“ zvolal nadšeně Josef Abrhám (67) a šokoval přítomné! Legendární herec ovšem nepoměřoval nic jiného než velikost svého Českého lva, jehož získal před časem za film Šakalí léta, se skleněnou soškou, kterou obdržela herečka Jana Brejchová (67) za film Kráska v nesnázích. Cenu jí v úterý odpoledne předal režisér Jan Hřebejk.

Abrhámův lev z roku 1993 je totiž větší, a tak se oblíbený herec hned všem účastníkům křtu DVD Kráska v nesnázích tímto zjištěním pochlubil.

Brejchové toto nejvyšší herecké ocenění dodatečně předával režisér Jan Hřebejk, protože na slavnostní předávání Českých lvů herecká legenda nepřišla. „Být tím, kdo předá lva této skvělé herečce, je pro kluka z Řeporyjí velká čest,“ zalichotil zmatené herečce režisér. Ta mu na oplátku věnovala kapitánský zvonec a pak si špitala s nastávající maminkou Aňou Geislerovou, s níž se dokonce občas držela i za ruku.

„Na DVD, které se právě dostává do prodeje, se nachází ještě scéna s panem Abrhámem, kterou jsme vypustili, a také píseň, již nazpívala Radúza,“ vysvětloval Hřebejk. Ten také doufá, že lidé budou kupovat nové DVD alespoň v takovém množství, v jakém si domů odnášeli jeho prozatím nejúspěšnější film – Pelíšky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.