Heidi okradli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Heidi okradli!

Heidi Janků připravil zloděj nejen o peníze, mobil a doklady, ale i o fotky rodiny a maminky, které nosila s sebou.
Heidi Janků připravil zloděj nejen o peníze, mobil a doklady, ale i o fotky rodiny a maminky, které nosila s sebou. (: Archiv)

PRAHA – Po České vicemiss Lilian Sarah Fisherové (20), kterou okradli minulý týden o kabelku, se stala zpěvačka Heidi Janků (44) další, koho překvapil zloděj! „Na pět minut jsem nechala v Říčanech na Černokostelecké ulici bez dozoru kabelku na předním sedadle zamčeného auta. Během chvilky mi zmizela,“ řekla deníku Aha! nešťastná Heidi.

„Ztratila jsem kus života, fotky mé rodiny, maminky, co jsem měla v peněžence, platební karty, honorář, mp3 přehrávač a mobil,“ řekla deníku Aha! nešťastná Heidi. Zloděj, který rozbil okno u jejího luxusního mercedesu, si tak přišel na věci v hodnotě čtyřiceti tisíc korun.

„Je to moje vlastní blbost, ale už jsem poučená. Kabelku v autě jsem si přitom nikdy nenechávala, teď jsem to udělala poprvé, protože jsem věděla, že budu do pěti minut zpátky a takhle to dopadlo,“ zpytuje svědomí zpěvačka. „V tu chvíli mě to mrzelo, pak jsem si uvědomila, že to není vůbec žádný problém oproti třeba dětem v Jedličkově ústavě, kde jsem zrovna minulý týden zpívala,“ dodala zpěvačka, kterou nyní čeká kromě koncertování a vystupování i oběhávání úřadů, vyřizování nových dokladů a oprava poničeného mercedesu v servisu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.