Vlaďka a Tomáš Řepkovi: Manželství fotbalisty a modelky v troskách kvůli nevěře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vlaďka a Tomáš Řepkovi: Manželství fotbalisty a modelky v troskách kvůli nevěře?

Manželství Vlaďky a Tomáše Řepky končí.
Manželství Vlaďky a Tomáše Řepky končí. (erbová řepková)

Tak tohle nemělo dlouhé trvání! Modelka Vlaďka Řepková (34) a fotbalista Tomáš Řepka (41) se necelé dva roky po svatbě rozvádějí. Za vše podle některých informací může její nevěra s jiným sportovcem. Přitom Vlaďka Řepku před lety odvedla od rodiny a tvrdila, že teď prožívá svou pohádku.

Modelka, která má s Řepkou tříletého syna Markuse, je kdysi úspěšnému sportovci údajně nevěrná s hokejistou extraligových Karlových Varů Michalem Gulašim (29). „Tohle nechci komentovat. Zavolejte Vladěnce, ona o tom bude vědět víc než já,“ prohlásil k celé záležitosti Řepka.


Vlaďka do uzávěrky tohoto vydání nezvedala telefon. „Rozvodové dokumenty jsou již podepsané,“ řekla Řepková serveru extra.cz. Paradoxní na celé situaci je, že Gulaši je bývalým kolegou jejího prvního manžela Zdeňka Bahenského (29), se kterým se bouřlivě rozváděla přes média a s nímž má devítiletou dceru Viktorii. Gulaši a Bahenský se spolu např. potkali v juniorském nároďáku a moc dobře se tedy znají.



Přečtěte si
zzapp
6. 8. 2015 • 16:49

Nejdřív bahno, pak řepa, teď guláš?... Kdy to bude k žrádlu?

soltero1
6. 8. 2015 • 15:02

To se ale celé dalo čekat. Repka je primitiv a blbec, znicil si pravdepodobne fungujici nekolikalete manzelstvi kvuli ,,krasavici" erbove. Erbova asi neumi zit jen tak s nekym z lasky, kdyz chybi penize, vytrati se i laska erbove. Navic je desne oskliva.

hejhej
6. 8. 2015 • 11:36

Erbová má jenom silikony- nyní nové, pro dalšího chlapa. Jinak je hloupá a vůbec není pěkná. Uhnala uřvaného Řepku, pomoha mu rozbit maželství a nyní uhání dalšího chlapa, zase to bude láska na celý život a bude chtít mít s ním dítě. Cikánský původ nezapře. Bude žít z přídavků na děti. Jen se divím těm chlapům.........

xsedmikraska
6. 8. 2015 • 11:13

Vlaďka v pořadu "uvolněte se prosím" popisovala, jak je Řepka jedinečný, ten pravý...... odtáhla ho od rodiny a působila na něj tak, že jednal tvrdě vůči vlastním dětem. Řepka nemá šťastné období, co se týká práce a vydělávání peněz. Právě nyní by potřeboval silnou podporu a důkaz, že láska Vlaďky nebyla účelová. Zbožňovat pracháče umí každá nula, ale podržet milující osobu v nesnázích jen opravdový cit. Rozvod na souznění a opravdový cit nepoukazuje, ne po tak krátké době. Řepka učinil fatální chybu, když opustil rodinu, která mu klapala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.