Lucie Vondráčková zažila šok! Přepadena v Kanadě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Vondráčková zažila šok! Přepadena v Kanadě!

Lucie Vondráčková se dočkala nečekané návštěvy.
Lucie Vondráčková se dočkala nečekané návštěvy. (Foto Aha! – Jan Tůma, Facebook )

Pořádné překvapení! Za Lucií Vondráčkovou (35) vůbec poprvé přiletěla do Kanady její matka. Za čtyři roky, co tam bydlí s manželem Tomášem Plekancem (32) a dětmi, za dcerou a její rodinou nebyla. Teď měla velkou motivaci přijet. Už se totiž nemohla dočkat skoro dvouměsíčního vnoučka Adámka i staršího Matyáše (3,5).

Hanka Sorrosová (56)  už nechtěla vyčkávat, až si Lucka naplánuje cestu s malým Adámkem domů. „Zařídila si letenky a odcestovala do Kanady. Její dcera o tom nevěděla,“ svěřil deníku Aha! rodinný přítel Vondráčkových.


Podle něj už je Lucčina matka v Kanadě přes týden a září štěstím. Stejně tak i ze zpěvačky, které se celé roky nedařilo maminku s tatínkem za oceán dostat.
„Několikrát jsem jim koupila letenky, ale oni se omlouvali s tím, že je v Kanadě zima, že by to tam nezvládli a že se na mě budou těšit v Česku,“ postěžovala si na jaře Lucie. „Letenky jsme už od mladých dostali k Vánocům i k mým lednovým narozeninám. Ale nešlo to, bohužel,“ tvrdil ještě na jaře Lucčin otec Jiří Vondráček (64)


Jedním z důvodu, proč se Vondráčkovi odmítali vydat za dcerou, byl také jejich nemocný pes. „Je na inzulinu, vyžaduje to větší péči. Nemohli bychom ho tady nyní nechat samotného,“ vysvětloval nedávno hudební skladatel Jiří Vondráček (64).



Přečtěte si
mirkazam
7. 8. 2015 • 14:25

Ano,články s takovým názvem letí,a ještě vyretušované fotky Lucky,kdy ze sebe dělá manekýnu,tak nekup to,že ??

mamahotel
6. 8. 2015 • 21:45

Dalsi lez jak vez, na L.fan strankach je vic nez mesic rozhovor z casopisu, kde jasne rika, ze za ni ma prijet mamka na delsi cas, takze zadny prepadeni, normalni pomoc. Takze informator AHA neni ani blizkej, ani rodinnej a hlavne ani pritel, jen prolhanej....

dzery
6. 8. 2015 • 21:01

Lžou jak rudý právo...

pomahatachranit
6. 8. 2015 • 14:26

Cely je to nesmysl Hlavne tomu neverit, Luckz tata JV je v Praze a tady blabolej blbosti.

italiano
6. 8. 2015 • 14:06

Nechlub se svou natvrdlostí. Statistika jistě dokazuje, že se s takovými titulky u článků více prodává.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.