Febiofest skončil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Febiofest skončil!

Hana Hegerová je velkou kamarádkou ředitele festivalu Fera Feniče a nechybí na téměř žádné z jeho akcí.
Hana Hegerová je velkou kamarádkou ředitele festivalu Fera Feniče a nechybí na téměř žádné z jeho akcí. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – 14. ročník mezinárodní přehlídky videa, filmu a televize Febiofest 2007 režiséra Fera Feniče v Praze skončil velkolepou recepcí v Národním muzeu, které předcházelo promítání závěrečného filmu ve Village Cinemas na Smíchově.

14. ročník mezinárodní přehlídky videa, filmu a televize Febiofest 2007 režiséra Fera Feniče v Praze skončil velkolepou recepcí v Národním muzeu, které předcházelo promítání závěrečného filmu ve Village Cinemas na Smíchově. Ten si nenechala ujít třeba Aňa Geislerová, na rautu se zase bavily třeba Bára Štěpánová a Hana Hegerová.

Festival se teď přesunuje do dalších českých a slovenských měst! „Pražská část Febiofestu dopadla podle očekávání a měla úspěšný průběh. Stabilizovala se návštěvnost, která letos přesáhla 70 tisíc diváků. Zájem o ni je už konstantní a přehlídka je samozřejmou součástí kulturního života v Praze i v regionech,“ radoval se Fenič. Ocenění festivalu, Kristiána za hraný film, si odnesl režisér Robert Sedláček za film Pravidla lži.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.