Anife Vyskočilová a její názor na uprchlíky? Asi dost lidí zarazí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Anife Vyskočilová a její názor na uprchlíky? Asi dost lidí zarazí...

Anife Vyskočilová
Anife Vyskočilová (Foto Aha!: Karel Kopáč)

Anife Vyskočilová (41) nikdy život v Česku neplánovala. Dá se říci, že ji sem zavál osud. Možná proto, že pochází z Bulharska, zamyslela se v pořadu Markéta dráždí celebrity nad příchodem syrských uprchlíků. V této otázce má Anife poměrně jasno…

Sama tanečnice, moderátorka a v poslední době i kavárnice žádným takovým táborem neprošla. Za svůj uprchlický tábor považuje českou nemocnici, kde po těžké autonehodě strávila půl roku a naučila se tu základy češtiny.

S lidmi, kteří odsuzují uprchlíky a chtějí je zavírat do táborů nebo azylových domů nesouhlasí. Podle jejího názoru by se těmto lidem mělo spíše pomoci. „Vždyť by pomohli naší ekonomice. Kolik Ukrajinců nebo Vietnamců tady poctivě pracuje? Spousta! Navíc dělají práci, kterou Češi nechtějí dělat,“ vysvětlila Anife svůj názor v rozhovoru pro Blesk.cz. To, že mezi příchozími uprchlíky mohou být i teroristi, považuje za naprostou blbost. „Tihle uprchlíci jsou obyčejní lidé, kteří chtějí nový a lepší život pro sebe a své děti,“ vysvětlila s tím, že se nebrání pomoci těmto lidem a klidně by ve své kavárně i někoho zaměstnala. „Nikdy nevíte, kdy se dostanete do podobné situace,“ dodala na závěr Anife.



Přečtěte si
yokky
24. 7. 2018 • 00:52

tupa nula,vrat se odkud jsi prisla a tam rozdavej sve stupidni uvahy

ellenic
2. 8. 2015 • 20:09

Anife si je může nastěhovat do svého bytu a ve své kavárně jim může dát práci. Každý není jako ona, vecpat se do médií. Ve 41 letech se chová jak ulítlá puberťačka. Ještě, že se jí Ivan Vyskočil včas zbavil . Když si uprchlící neváží naší pohostinnosti, tak bych je také poslala zpět a můžou vzít Anife s sebou , chybět mi nebude.

ATLAS8
2. 8. 2015 • 05:53

Anife, měla jste to jít vysvětlit těm co se vzbouřili v Bělé pod Bezdězem, že to s nimi myslíme dobře, že jim dáváme střechu nad hlavou, jídlo a další vymoženosti evropské společnosti o nichž se jim ve svých zemích nezdálo ani ve snu a dost možná jste sebou mohla vzít i slovutného profesora Kohouta a věřím, že ti vzbouření přivandrovalci oblečení v drahém Addidas, či jiném značkovém oblečení by před Vámi poklekli a prosili svého Boha za odpuštění, že si neváží péče, kterou jim náš stát poskytuje, nu tak jste se mohla "pochlapit" a ještě více zviditelnit!

hejhej
1. 8. 2015 • 19:05

Anife je hloupá, stejně jako její názory.

janekzdivokejchvajec
30. 7. 2015 • 19:05

No,takovou moudrost vytáhnout z mezinoží,to muselo dát fušku i jí,přestože se traduje o jejím mezinoží,že je extrémně výkonné,když jím vynahrazuje tu dutou hlavu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.