Martin Stropnický ve střehu! Veronika Žilková zdrhla s exmanželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Martin Stropnický ve střehu! Veronika Žilková zdrhla s exmanželem!

Rodina Navrátilů, synové Vincent (zleva) a Cyril, matka Veronika a otec Marek.
Rodina Navrátilů, synové Vincent (zleva) a Cyril, matka Veronika a otec Marek. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, archiv V. Žilkové)

Málokdo by to skousl. Místo s manželem Martinem Stropnickým (58) odjela Veronika Žilková (53) na dovolenou se svým bývalým mužem Markem Navrátilem (53). Doprovod jim dělali jejich synové Vincent (18) a Cyril (26).

Do města Clermont-Ferrand se vydali bývalí manželé na pět dní za starším Cyrilem. Ten tam od září, co v Praze ukončil filozofickou fakultu, žije a pracuje jako průvodce v parku Vulcania. S sebou vzali i jejich druhého syna Vincenta (18), kterého znáte např. ze seriálu Cesty domů. „Jeli jsme takhle poprvé po 10 letech od rozvodu. Byla to stará dobrá rodina Navrátilů,“ řekla Veronika Aha!.
Cestu dlouhou 1600 km absolvovali autem. „Užili jsme si to, protože Vincent měl týden starý řidičák, takže řídil a cestu tam jsem promodlila,“ smála se herečka s tím, že za volantem si vede ale dobře.

Propustka od Stropnického
Současný Veroničin muž Martin byl prý v klidu. Navrátila zná. Všichni se scházejí třeba i na rodinných oslavách. „Můj současný manžel má s mým bývalým manželem dobré vztahy, takže mě pustil. S Markem jsme rodiče Cyrila a Vincenta, ale manželkou jsem jeho,“ vysvětlila nezvyklé složení.
Na cestu by se prý rád přidal, ale pracovní povinnosti ministra obrany mu to nedovolily. „Bavilo by ho to, ale nemůže si vzít volno, protože vláda má dovolenou na začátku srpna. Ale jinak by jel strašně rád, protože s třema Navrátilovejma je strašná sranda,“ sdělila Žilková, která kvůli práci letěla zpátky do Prahy letadlem. Marek zůstal se syny ještě pár dní u moře.



Přečtěte si
ararat
24. 8. 2015 • 13:44

blbádono,ty se nezapřeš: Ela Anrow · Praha Jo bylo by to idilické, kdyby cca 30 let neskuhrala v médiích, že je na všechno sama a že aby děti uživila bere i debilní reklamy ( které jí ale dohazoval reklamní režisér , její 1. manžel Hanych) a že barák ( spíš usedlost ) postavila za své a vlastníma rukama.Na to, že měla ke každým dětem otce s výživným a zájmem o ně v médiích jaksi zapomínala.Děti z ústavu byly pěstounské, taky placené.Nakonec se to vychovávalo samo a ona jen lítala za kšefty. Její bývalý muž má stavební firmu ( myslím někdo o tom psal) a se stavbou pomohl on. Nechápu jaká práce ji čeká , kromě péče o své 2 seniorky, které si za svoje důchody a pronájmy svých bytů ( kde nebydlí ) nemohou dovolit homecare . Ona celoživotně kecá, kecá a je nesmírně i hloupá.V jejím duchu pokračovala Agáta.Její Kryšpín taky má otce, o kterém se pomalu nesmí mluvit, ale který platí jak mourovatý a ještě jako blb se jí ožralé zastal ve Varech ( dost blbě ) a seděl za to. Žilková v tom umí chodit, od jednoho kšefty v reklamě , od druhého barák, obojí po rozvodu.Ví, proč se dala na politiku Emotikona frown

ellenic
27. 7. 2015 • 22:37

teriyaki Cyril má hodně ze svého otce, nejen podobu, je to chytrý kluk. Vincent, ten se předvádí po své matce a Agátě.

ellenic
27. 7. 2015 • 22:33

Markovi Navrátilovi je hlavně podobný starší Cyril u Vincenta podoba k otci není vůbec patrná. Jen nechápu proč opět Žilková zásobuje bulvár dalšími novinkami rodiny Hanychových, Žilkových, Navrátilových a Stropnických . Ještě chybí zpráva o Agátě, Jakubovi a Kryšpínovi.

mejlika
27. 7. 2015 • 19:17

Vezměte si brýle, neboť vysušená, ošklivá a nesympatická je ta druhá. A to, že její otec byl výborný textař z ní jinou ženskou neudělá!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.