Legenda televizní obrazovky má dvojnici! Uhádnete, kdo to je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Legenda televizní obrazovky má dvojnici! Uhádnete, kdo to je?

Zrzavou paruku Vlasta nosila kvůli roli vesnické prodavačky.
Zrzavou paruku Vlasta nosila kvůli roli vesnické prodavačky. (Foto: Profimedia.cz, Mária Rušinová, David Malík, Tomáš Vrbenský, ara)

Dvojnice Saskie Burešové (68)! Tak nazvali kolegové Vlastu Žehrovou (59) při natáčení filmu Andílek na nervy. „Nevadí to, naopak je to pro mě pocta,“ vzkazuje herečka.

Známou hlasatelku, která je pověstná tím, že nosí celý život stejný účes, připomněla Vlasta ve chvíli, kdy si nasadila zrzavou paruku, kterou jí maskéři určili pro roli prodavačky v novém snímku Andílek na nervy. „Lidi mě asi nepoznají. Říkali jsme, že jsem Saskia Burešová, ale mně je to úplně jedno,“ smála se Žehrová, kterou znáte ze seriálů Všechny moje lásky nebo Ordinace v růžové zahradě. „Se Saskií jsem se naposledy potkala, když jsme zkoušely projekt Ginger a Fred pro Divadlo Broadway. Je to velmi milá a vzdělaná dáma, mám ji moc ráda,“ pěla na kolegyni ódy.



Autor:  lbp

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.