Milena Steinmasslová: Prozradila svoje největší osobní selhání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milena Steinmasslová: Prozradila svoje největší osobní selhání!

Nyní už o situaci dokáže mluvit...
Nyní už o situaci dokáže mluvit... (Aha! – Martin Hykl)

Před 6 lety si Milena Steinmasslová (60) prošla drsným rozvodem s kameramanem Romanem Pavlíčkem (60), se nímž žila 26 let. Pro hvězdu seriálu Cesty domů to byla nečekaná rána, ze které se dlouho vzpamatovávala.

„Nevstupovala jsem do manželství s tím, že to nevyjde, neměla jsem zadní vrátka. Bylo to pro mě překvapení,“ zavzpomínala s lítostí v hlase matka dvou dospělých synů. „V tom daném okamžiku jsem na sebe nebyla pyšná. Brala jsem to jako svoje osobní selhání,“ rozpovídala se Steinmasslová o tématu, které v sobě dlouho dusila. „Něco jiného je, když máte vidinu čtyřiceti let ještě před vámi, ale něco jiného je, když je to ta poslední třetina, tam je to rozhodování těžší. Tam jsou ty bolavé věci,“ řekla herečka v rozhlasovém pořadu Tobogan.

Rozvod těžce prožíval i manžel Pavlíček. „Zhroutil jsem se a musím brát uklidňující prášky. Situaci nezvládám. Moc mi ublížila,“ tvrdil s tím, že skončil v péči psychiatrů. Milena po něm požadovala, aby opustil jejich společný dům a prý proti němu poštvala syny. „I když mi to nevyšlo, tak si pořád myslím, že manželství je dobrý model. Tam, kde to aspoň trochu jde, stojí o ten vztah bojovat,“ dodala Steinmasslová.



Přečtěte si
-bello-
15. 7. 2015 • 23:27

Její největší selhání bylo, jak se chovala, když chtěla barák pro sebe, jakoby se on na něm v ničem za ta léta nepodílel. No nevím ....... )

20tina12
15. 7. 2015 • 19:38

Pohled má zlý

ivoadler
15. 7. 2015 • 10:25

Jediné, co Steinmasslová zvládala, byla role romantických naivek. V ostatních rolích je "neuvěřitelná". V té svaté Anežce to doslova tahalo za vlasy. Ale co by pro pravdoláskařku neudělali.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.