Ladislav Frej (73): Rakovina mu vzala Věru, teď obchází i další nejdražší bytost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ladislav Frej (73): Rakovina mu vzala Věru, teď obchází i další nejdražší bytost!

Ladislav Frej se o milovanou Gábinu velmi bojí. Věra Galatíková (†69) boj prohrála.
Ladislav Frej se o milovanou Gábinu velmi bojí. Věra Galatíková (†69) boj prohrála. (Foto Aha! – David Malík, Martin Hurda)

Před necelými osmi lety podlehla rakovině plic Věra Galatíková (†69). Teď se její manžel Ladislav Frej (73) třese hrůzou, aby stejná zákeřná nemoc neudeřila znovu a nemusela s ní bojovat jeho přítelkyně Gábina (50). Lékaři mají podezření na rakovinu prsu. 

„Poslední dobou Gábinka lítá jenom po doktorech a podstupuje různé kontroly a vyšetření. Je to velmi vážné, čekáme teď na výsledky histologie,“ svěřil deníku Aha! herec, kterého nyní můžete znovu vidět na ČT1 jako doktora Karla Sovu v legendárním seriálu Nemocnice na kraji města. „Je to velice choulostivé téma, jde o ženské problémy hořejšku,“ pokračoval tichým hlasem se značným zaváháním.

Gábina má podle jeho slov za sebou už dva zákroky. První nevyšel. „Když se biopsie nepovede, znamená to, že vzali malý vzorek tkáně na histologické vyšetření, které má rozhodnout, zda se jedná o zhoubný, či nezhoubný útvar. Proto se opakuje,“ vysvětlil Aha! MUDr. Pavel Boček z pražské Fakultní nemocnice Motol. Frej tak umírá strachy. Když mu onemocněla manželka, zažil si dva roky peklo na zemi a nakonec s ní trávil poslední dny jejího života v nemocnici. Druhá taková muka by už prý nevydržel!



Přečtěte si
20tina12
14. 7. 2015 • 11:19

Nemusím ho za to, jak se choval k Věře.Prožíval si peklo na zemi s její nemocí? Blbec!! Ví o té nemoci h....!! Jak bylo asi jí když"zápasila" o každý kousek kyslíku.? Jak jí stresoval byl hnus Ví prt jak vypadá peklo na zemi!!

loterie
14. 7. 2015 • 10:50

Samozřejmě že nikdo takovou nemoc nikomu nepřeje, ale většina nás " normálních" lidí si nechává takové věci pro sebe. Se mně udělalo mírně nevolno, jak tito " umělci" ?? s tak soukromými věcmi letí do bulváru. A Frej vlastně ještě ani neví, jak dopadnou laboratorní testy. Pane Freji. Mám ráda váš hlas, ale nějak jste u mně právě ztratil sympatie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.