Frühlingová sbalila Krajčova kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Frühlingová sbalila Krajčova kamaráda!

Iva vyměnila muzikanta Richarda Krajča za jiného muzikanta.
Iva vyměnila muzikanta Richarda Krajča za jiného muzikanta. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Znovu zamilovaná! Zpěvačka Iva Frühlingová (24) má novou lásku. Sbalila kamaráda svého bývalého manžela Richarda Krajča (28), basistu skupiny UDG Pavla Vrzáka (25)!

Znovu zamilovaná! Zpěvačka Iva Frühlingová (24) má novou lásku. Sbalila kamaráda svého bývalého manžela Richarda Krajča (28), basistu skupiny UDG Pavla Vrzáka (25)!

„Poprvé jsme se seznámili, když naše kapela dělala předkapelu skupině Kryštof. Tehdy ale Iva chodila s Richardem,“ přiznává Vrzák. Vztah mezi ním a Ivou začal před několika týdny. Frühlingová totiž hostuje na nové desce skupiny UDG nazvané Buď a Nebe. Je ironií osudu, že na předchozím albu kapely zase hostoval Richard Krajčo. Frühlingová tak od loňského rozvodu s frontmanem skupiny Kryštof prožívá už svůj několikátý vztah.

Nejprve chodila s chorvatským kameramanem Ljubem, ale jejich vztah vydržel jen několik měsíců. „Teď si užívám svobody,“ hlásila ještě v lednu Iva. Jenže teď už je všechno jinak a Iva prožívá lásku s dalším hudebníkem. To Krajčo je ve svých vztazích stálejší. Už téměř rok chodí s modelkou Martinou Poulíčkovou, bývalou ženou sportovního komentátora televize Nova Pavla Poulíčka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.