Hvězdy propadly tanci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězdy propadly tanci!

Na tyto hvězdy i obyčejně lidi se mužeme těšit.
Na tyto hvězdy i obyčejně lidi se mužeme těšit. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – „Nemám žádný oblíbený tanec, žádný mi totiž pořádně nejde, snad bych zvládla mazurku, ale tu v programu nemáme,“ smála se moderátorka Lucie Borhyová (28), která se společně se sedmi dalšími celebritami nechala zlákat k účinkování v taneční soutěži Bailando.

„Nemám žádný oblíbený tanec, žádný mi totiž pořádně nejde, snad bych zvládla mazurku, ale tu v programu nemáme,“ smála se moderátorka Lucie Borhyová (28), která se společně se sedmi dalšími celebritami nechala zlákat k účinkování v taneční soutěži Bailando.

Tu bude od 20. dubna po osm pátečních večerů vysílat televize Nova. „Jdu do všeho po hlavě, a tak jsem na tuto nabídku hned kývla. Ale zase si uvědomuji, že je to zodpovědná pozice, protože můžu někomu pomoci si splnit sen,“ vysvětlila Lucie. V »nováckém« Bailandu totiž tančí hvězda s obyčejnými lidmi, kteří by díky vítězství mohli někomu ze svých blízkých pomoci vyřešit jejich problémy. „Na rozdíl od StarDance, kde tančil profesionální tanečník s celebritou, v Bailandu jsme dvě jelita a to je pořádný rozdíl,“ smála se další účinkující Jana Paulová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.