Salačová: Vdá se jako Sněhurka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Salačová: Vdá se jako Sněhurka

Michaele Salačové to ve svatebních šatech moc sluší.
Michaele Salačové to ve svatebních šatech moc sluší. (: 2media)

PRAHA – Na svatbu jako Sněhurka! Miss ČR roku 2000 Michaela Salačová (24) dostala opravdu originální nápad, jak na své svatbě všem vyrazit dech. Oblékne si totiž šaty v doslova pohádkovém stylu, které jí navrhla úspěšná návrhářka Beata Rajská.

Na svatbu jako Sněhurka! Miss ČR roku 2000 Michaela Salačová (24) dostala opravdu originální nápad, jak na své svatbě všem vyrazit dech. Oblékne si totiž šaty v doslova pohádkovém stylu, které jí navrhla úspěšná návrhářka Beata Rajská.

„Míša vypadá jako Sněhurka, a tak jsem jí šaty navrhla ve sněhurkovském stylu. Pracovali jsme na nich sto hodin, protože jsou ručně vyšívané. Jelikož jsou samy o sobě výrazné, doplňky jsem šetřila,“ vysvětluje Beata, proč zvolila pro Míšu zrovna bíločervené šaty. Půvabnou Salačovou můžete pravidelně vidět i na molu při přehlídkách této návrhářky. A je to právě ona, kdo celou přehlídku většinou zakončuje svatebním modelem. Není tedy divu, že šaty, ve kterých se bude Míša už zítra vdávat, jí Beata ušila na míru. Slavnostní obřad, při němž se Míša provdá za svého dlouholetého přítele Dalibora, se odehraje zítra na zámku v Dětenicích.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.