Hilmerová na Nově končí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hilmerová na Nově končí?

Slovenka Monika Hilmerová slíbila, že si češtinu co nejrychleji opraví.
Slovenka Monika Hilmerová slíbila, že si češtinu co nejrychleji opraví. (: ČTK)

PRAHA – Hlavní hvězdě nového »nováckého« seriálu Světla pasáže, slovenské herečce Monice Hilmerové (31), hrozí vyhazov! Důvodem je její špatná čeština!

Hlavní hvězdě nového »nováckého« seriálu Světla pasáže, slovenské herečce Monice Hilmerové (31), hrozí vyhazov! Důvodem je její špatná čeština! „Nova si dělala průzkum, který zjistil, že televizním divákům vadí špatná čeština hlavní hrdinky – advokátky Emy Justicové. A tak Hilmerová, která ji hraje, dostala od štábu ultimátum. Buď se její čeština rychle zdokonalí, nebo v seriálu končí,“ prozrazuje zdroj deníku Aha! ze zákulisí seriálu. Dokonce prý už byl připravený scénář dílu, ve kterém Justicová odjíždí na dlouhou dobu do Bruselu!

Na Hilmerové češtinu si televizi Nova přímo stěžovala i řada diváků. Ti byli rozhořčení z toho, že když se skvěle česky mohla naučit Daniela Šinkorová v Ordinaci, měla by to zvládnout i Hilmerová. „Všichni tady vědí, že Hilmerové čeština není ideální. Ona měla dokonce vlastní učitelku češtiny, ale nějak si spolu nesedly. Jenže když se Monika dozvěděla, že by měla v seriálu skončit, tak tady udělala trochu scénu a znovu slíbila, že svou češtinu zlepší. Teď se čeká, jak se jí to povede,“ popsal deníku Aha! jeden člen štábu.

A tak Hilmerová, která kvůli roli ve Světlech pasáže dokonce pověsila na hřebík své účinkování ve slovenském Národním divadle, nyní každý den několik hodin pod odborným dohledem piluje svou výslovnost. Bude to ale stačit?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.