Kuklová s milencem: Dítěti se nebráníme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kuklová s milencem: Dítěti se nebráníme!

Michaela Kuklová je se svým novým přítelem Romanem Holomkem šťastná a pomýšlí na potomka.
Michaela Kuklová je se svým novým přítelem Romanem Holomkem šťastná a pomýšlí na potomka. (: Jiří Florian)

PRAHA – Po čtvrt roce odtajnila Michaela Kuklová (38) svou lásku! Herečka, která žila po třináctiletém manželství s Jiřím Pomejem (42) rok sama, chodí s brněnským podnikatelem Romanem Holomkem (48).

Po čtvrt roce odtajnila Michaela Kuklová (38) svou lásku! Herečka, která žila po třináctiletém manželství s Jiřím Pomejem (42) rok sama, chodí s brněnským podnikatelem Romanem Holomkem (48).

„Mám chlapa, jaký snad ani nemůže existovat. Je mou velkou oporou, máme stejné koníčky. Je to velmi ušlechtilý člověk. Velmi mě rozmazluje a hýčká. Ani ve snu jsem nedoufala, že někoho takového potkám,“ prozradila deníku Aha! křehká herečka své pocity k svobodnému muži, který má z předchozího vztahu dospělou dceru. Lásce nevadí ani fakt, že Kuklová bydlí v Praze a její přítel v Brně. „Časem si najdeme nějaký byt v Praze, ale bydlet budu nejspíš u přítele v Brně,“ přemýšlí herečka. Její štěstí ještě částečně kalí rozvod s Jiřím Pomejem, který visí ve vzduchu. Pak už se bude moct v klidu pokoušet o dítě. „On se dítěti nebrání, jde o to nic neuspěchat,“ dodává Michaela Kuklová, která nyní exceluje v »nováckém« seriálu Světla pasáže a v muzikálu Jack Rozparovač.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.