Krutá rána pro Naďu Konvalinkovou: Neuvěříte, o jaký balík přišla její sestra Iva! Je na dně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krutá rána pro Naďu Konvalinkovou: Neuvěříte, o jaký balík přišla její sestra Iva! Je na dně...

Naďa si o Ivu dělá velké starosti...
Naďa si o Ivu dělá velké starosti... (Foto Aha!: ara)

Ocitla se v zoufalé situaci! Sestra Nadi Konvalinkové (64) se soudí. „Musela jsem zaplatit dvě stě padesát tisíc korun, ale chci je zpět,“ řekla deníku Aha! Iva Rosická (53), známá cvičitelka koní a dětských jezdců. 

Hereččina sestra založila jezdeckou stáj už před 25 lety ještě s tehdejším švagrem Oldřichem Kaiserem (60). „Odmalička jsem po tom toužila,“ říká Iva. Nyní se kvůli své lásce ke koním a poníkům dostala do prekérní situace. Jde o prodej poníka Lupínka. „Do smlouvy jsem po pravdě uvedla, že hřebčí a může být zpočátku neklidný. V cizím prostředí se i po kastraci choval jako malý Napoleon. Proto jsem ty zájemce varovala,“ ujišťuje Rosická. „Kupující mi záhy napsali, že je Lupínek veselý a že se výborně adaptoval na nové prostředí,“ líčí Rosická. Potěšilo ji to.

Jenže pak se situace náhle zcela otočila. Noví majitelé poníka chtěli odstoupit od smlouvy. S tím ale Iva nesouhlasila, protože podle ní byla v jejich argumentech spousta nesrovnalostí. Na chování zvířete je přece včas upozornila. Majitelé Lupínka ale podali na koňařku žalobu, že poník není vykastrovaný, vyhráli soud a Rosická zaplatila 250 000 korun. Za ustájení zvířete a za právníky majitelů poníka. „Soud mi vůbec nedovolil se bránit. Zamítl mi znalecké posudky jako nadbytečné. Ale nejvíc mi vadí, že kupci stále měnili názor.V odstoupení od smlouvy psali, že jsem jim prodala řádně vykastrovaného valacha, a v žalobě tvrdili, že jde o hřebce,“ postěžovala si Iva. Minulý týden se cvičitelka konečně dobrala pravdy. „Nechali jsme Lupínkovi udělat reoperaci. Lékař našel jedno varle. Znamená to, že původní veterinář pochybil, když u soudu tvrdil, že vyndal obě varlata i nadvarlata. Hodlám se soudit o peníze, o něž jsem přišla. I když jsem už celou kauzou vyčerpaná, hodlám to dotáhnout do konce,“ ujistila Aha! sestra Nadi Konvalinkové.



Přečtěte si
ararat
17. 6. 2015 • 06:59

-blbádono- já se koukám a říkám si,co jsi si včera šlehla? -BELLA- je transsexuál..jednou jsi za -bellu- a jednou za meka...a to už v tvém případě hrozí z psychol.poruchou

-bello-
16. 6. 2015 • 20:21

fortun já na koukám a říkám si , hm, hm, Konvalinková má za ségru transsexuála

cukrenka
16. 6. 2015 • 20:03

To, co je tady v likvidaci je rozum a morálka. A začalo to vstupem do NATO. Necá se nic dělat, však se říká, že úroveň určuje ten nižší a v praci se o tom můžeme denně přesvědčovat. A ty sestro, co jsi to udělala? Zdá s e mně, že ani moc z řady nevyčníváš / tady v Česku/

majojo
16. 6. 2015 • 19:17

Proč zovna tohle má být krutá rána pro Naďu Konvalinkovou? Blbečci bulvární - no aspoň si ten váš blábol vůbec někdo přečte. No a 250 000, to je fakt likvidační částka.

ivoadler
16. 6. 2015 • 10:52

Není nad to se po zákroku pohmatem přesvědčit, zda byl řádně proveden. To Iva neudělala a teď čumí jako tele na nový vrata.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.