Vendula Svobodová vyvedla syna: Poprvé promluvil o tátovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vendula Svobodová vyvedla syna: Poprvé promluvil o tátovi!

Jakub se hudbě, klavíru a zpěvu otočil zády.
Jakub se hudbě, klavíru a zpěvu otočil zády. (Foto Aha!: Dan Černovský, ara)

Poprvé promluvil o tátovi, hitmakerovi Karlu Svobodovi (†68). Nemá rád jeho hudbu, klavír ho nebaví a nechce ani zpívat! Překonat se Jakub (10) ale musel kvůli mamince Vendule Svobodové (43) a Kapce naděje.

Večer s písněmi skladatele Karla Svobody má pomoci pacientům s leukémií. Sama zakladatelka Kapky naděje zapojila i svého syna, který s Michalem Davidem (54) zazpívá tátovu píseň Létající Čestmír. „Nikdy jsem tento seriál neviděl a ani nevím, o čem je. Ani ta písnička se mi nelíbí, ja poslouchám rockovější hudbu než dělal táta,“ prozradil deníku Aha! Jakub.

Syn se sice vydal v tátových šlépějích a chodí na hodiny klavíru, ale není z toho nijak nadšený. „Učím se hrát už půl roku, ale budu s tím končit. Nějak mě to nebaví,“ upřesnil Kuba.

A jeho maminka ho nechce do ničeho tlačit. „Nechtěla bych, aby se vydal na uměleckou dráhu, snažím se syna nechat žít úplně obyčejný život,“ dodala máma Vendula, jejíž syn nebude jediným potomkem slavných rodičů, který se koncertu zúčastní. Vystoupí tam také mladší z dvojčat Báry Basikové (52), dcera Františka Janečka (70) a Terezy Mátlové (39) či děti Karla Vagnera (73).
Benefiční koncert vysílá FTV Prima přímým přenosem z pražského Fora Karlín ve středu 17. června od 20.15.

Je Vendula zasnoubená?

Prsten s diamantem zářil na všechny strany. Podle informací deníku Aha! je Vendulin kroužek na levém prsteníčku zásnubní. Návlékl jí ho o 16 let mladší milenec Josef Pizinger (27), se kterým je Svobodová po dlouhé době konečně šťastná. „To je moje soukromá věc,“ mlžila Vendula. Možná se dočkáme třetí svatby...



Přečtěte si
jity
11. 6. 2015 • 13:50

Na jednu poměrně ještě mladou ženu toho Vendula musela překousnout více než dost. Nyní už by si zasloužila s Kubíkem jenom štěstí.

ararat
11. 6. 2015 • 12:36

je opravdu kouzelný,přeji mu vše dobré a ať je šťastnější než jeho máma,i když už vypadá spokojeně,prožila si toho dost,na jeden život až moc,je to silná osobnost...

lalia
11. 6. 2015 • 10:13

Z Kubíka roste roste krásný chlapec.Škoda,že tatínek není mezi námi.Měl by z něho radost.Snad bude také dobrým hudebníkem ,snad má geny po tátovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.