Rok po narození dcery se partner Borhyové cítí na odpis: Proč mluví o psychickém bloku!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rok po narození dcery se partner Borhyové cítí na odpis: Proč mluví o psychickém bloku!?

Lucie Borhyová a Michal Hrdlička
Lucie Borhyová a Michal Hrdlička (Foto archiv TV Nova)

Za pár dnů to bude rok, co se Lucii Borhyové (37) a Michalovi Hrdličkovi (26) narodila dcera. Asi není třeba říkat, že přírůstek do rodiny vždy znamená zápřah pro oba rodiče. Michal se teď nechal slyšet, že se cítí na osmdesát…

Jenže to, že se Michal cítí na pozdně důchodcovských věk, nepramení ze starostí o dceru, jak se záhy ukázalo. Hrdlička totiž mluví o sportu, konkrétně o fotbale. Dříve se podle vlastních slov pohyboval na profesionální úrovni, jenže pak mu stopku vystavil nepříjemný úraz.

„Měl jsem pravděpodobně natržený vaz a během nějakého špatného pohybu mi koleno vyskočilo z kloubu a zpátky mi ho museli nahodit až zdravotníci z přivolané záchranky,” zavzpomínal Michal, který už se kvůli představě šílené bolesti nechce do fotbalu pouštět naplno. „Dodnes mám psychický blok a stále se bojím, takže moje výkony ve fotbale by už nikdy nemohly být stoprocentní,” tvrdí sporťák Novy. Ten nicméně na fotbal zcela nezanevřel, byť mu přibyly i rodinné povinnosti. Má ale tak málo času, že už by tréninky nezvládal. „Koleno stále cítím i při běžné činnosti, třeba když jdu do schodů, vlastně se cítím tak na osmdesát let,“ usmíval se partner moderátorky Lucie Borhyové.



Přečtěte si
mord
4. 6. 2015 • 23:53

Ještě, že jim je naprosto jedno, co si myslíš hloupa oxallis

baronessa
4. 6. 2015 • 14:11

Nemá L. Borhyová něco společného s romskou zpěvačkou Bílou? Ta podoba v obličeji...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.