Dcera Batulkové a Prachaře míří do Ulice: Už hraje celá rodina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dcera Batulkové a Prachaře míří do Ulice: Už hraje celá rodina!

Mariana je věrnou kopií své matky Dany Batulkové.
Mariana je věrnou kopií své matky Dany Batulkové. (Foto: Tv Nova, ara)

Rozhodla se vydat stejnou cestou. Mariana Prachařová (21) jde po vzoru bratra Jakuba (31) ve šlépějích svých hereckých rodičů Dany Batulkové (57) a Davida Prachaře (56). Kývla tak na skvělý kšeft a příblížila se tak splnění svého velkého snu.

„Můžeme potvrdit, že Mariana je novou postavou, která se v seriálu Ulice objeví,“ řekl deníku Aha! PR manažer seriálu Vojtěch Boháček. „Přijde jako nová kadeřnice a vystřídá tak v salonu Romanu, která odchází na mateřskou dovolenou,“ dodal.



S hraním před televizní kamerou má Mariana už zkušenosti. Jako dvanáctiletá se objevila v seriálu ČT Horákovi. U přijímaček na DAMU sice před rokem pohořela, neúspěch ji ale neodradil. „Příští rok to zkusím zase,“ nevzdává se vnučka Trautenberka z Krkonošských pohádek neboli Ilji Prachaře (†81). Nyní Mariana získává herecké ostruhy v Ulici.

„Ze začátku jsem z toho měla docela strach, protože nastoupit do takhle rozjetého seriálu, kde se všichni znají, je docela stresující. Ale mám velké štěstí, protože jsem v kadeřnictví s Ilonou Svobodovou a Pavlou Tomicovou, a to jsou zkušené herečky, se kterými se mi skvěle točí,“ svěřila Aha! mladá herečka, která nebere svou novou roli na lehkou váhu. „Na natáčení se připravuji pilně předem, učím se texty, abych s tím pak neměla problém a nezdržovala štáb. Je toho někdy hodně, ale natáčení si zatím moc užívám,“ dodala Prachařová.

Málková končí
Mariana Prachařová svým příchodem do seriálu nahradí herečku Mášu Málkovou (31), která své působení v Ulici vidí jako konec. „Sama nevím, jak to bude. Myslím, že to konec je. Nebo tedy pro mě to prostě konec je. Ještě jsme to neprobírali, ale já to takhle beru,“ řekla Aha! herečka, která měla v minulosti pletky s Jiřím Langmajerem (48).



Autor:  Eliška Vinterová

Přečtěte si
mord
2. 6. 2015 • 20:55

Stara jsi ty oxallis tohle neobelzes na to te to moc rozčiluje navic jsi hloupa a mizerna lharka ani za žádný nick se neschovas stařeno

mord
2. 6. 2015 • 20:52

Na tehle bulvární "diskuzi" plne originálních a prejicich "názorů" ani vic než jedna věta neni třeba

mord
2. 6. 2015 • 20:50

Každého ne jenom zakomplexovane hlupáky kteří pomlouvají ty úspěšne jako stara oxallis kterra se nedokáže srovnat ani se svým věkem zbabělý ubožák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.