Svatba na pódiu: Bílá svědčila, Janda záviděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svatba na pódiu: Bílá svědčila, Janda záviděl!

Pro fotografy zapózovali (zleva) svědek Petr Janda, nevěsta Lenka Hobzová, ženich Vlasta Henych, svědkyně Lucie Bílá a oddávající Pavel Bém.
Pro fotografy zapózovali (zleva) svědek Petr Janda, nevěsta Lenka Hobzová, ženich Vlasta Henych, svědkyně Lucie Bílá a oddávající Pavel Bém. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Svatba na hudebním pódiu? I to je možné! Ve čtvrtek večer si před drsnými rockery řekli své ano lídr kapely Törr Vlasta Henych a Lenka Hobzová. Těm se dostalo té cti, že je přímo na pódiu pražského hudebního klubu Retro oddával primátor Pavel Bém a za svědky jim šli Slavice Lucie Bílá (40) s rockerem Petrem Jandou (64) z Olympiku.

„Je to bomba. Kam se na to hrabou moje tři svatby,“ smál se po obřadu rocker Petr Janda. „Známe se s Vlastou dlouho, tak mě jednoduše požádal, jestli bych mu nešel za svědka. Tak jsem mu rád vyhověl,“ tvrdí populární hudebník, který přišel se svou třetí manželkou Alicí. „Petr je pro mě takovej rockovej táta,“ svěřil se zase Henych. „Měl dokonce na původní termín naplánovanou cestu po Austrálii, takže jsme svatbu o tři týdny posunuli,“ dodal rocker.

I Lucie Bílá si přivedla svého manžela Václava Bártu alias Noida, který se vystrojil za tvrďáka. Nechal si totiž udělat na hlavě dredy a do klubu nakráčel v bomberu se zavěšeným boxerem u pasu. To rocker Aleš Brichta přišel civilně, ale zato klábosil větší část večera u baru s europoslancem Janem Zahradilem.

24.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.