Česká Miss Hadašová potvrdila rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česká Miss Hadašová potvrdila rozchod!

A taková to byla láska! Jako každá vítězka soutěže krásy i Lucie se v novém životě rozloučila se svým přítelem, podnikatelem Romanem.
A taková to byla láska! Jako každá vítězka soutěže krásy i Lucie se v novém životě rozloučila se svým přítelem, podnikatelem Romanem. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zatímco ještě minulý týden Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (20) deníku Aha! informace o rozchodu se svým přítelem Romanem popírala, teď už je potvrdila! „Rozešli jsme se, ale nevíme, jestli definitivně, nebo jen na určitou dobu.

Proto jsem vám to tenkrát neřekla,“ přiznala nám včera Lucie, a popřela informace deníku MF Dnes, který tvrdí, že důvodem rozchodu byla Romanova žárlivost a nenávist ke zpěvákovi a fotografovi České Miss Peteru Nagyovi! „Je to hloupost, to jsem jim neřekla, vždyť ti dva se nikdy ani nesetkali. Já s Romanem se teď jen musíme naučit žít se svými novými životy, pak se uvidí, jestli se třeba nedáme znovu dohromady,“ tvrdí Lucie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.