TýTý 2006 - Trapas: Proč nikdo nepřišel? Největší hvězda? Gottova dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

TýTý 2006 - Trapas: Proč nikdo nepřišel? Největší hvězda? Gottova dcera!

Hlavní hvězdou TýTý se stala prostřední dcera Karla Gotta Lucie.
Hlavní hvězdou TýTý se stala prostřední dcera Karla Gotta Lucie.

PRAHA – Takovou ostudu nikdo nečekal ani v tom nejčernějším snu! Šestnáctý ročník prestižních cen popularity TýTý se rozhodla většina umělců ignorovat! A pro zakřivená zrcadla z dílny Kurta Gebauera si nepřišli ani někteří nominovaní.

Zagorová, Bílá, Aneta, Vondráčková, Gott, nikdo nepřišel!

„Čekali jsme to. Je to odplata Nově za to, že vedení zrušilo všechny hudebně zábavné pořady, a proto když nemají zpěváci prostor si ani jednou za rok v pořadu Novy zazpívat, proč by šli dělat křoví do jejího pořadu jen proto, aby na něj koukalo víc lidí a Nova měla víc peněz z reklamy? Dnes zkrátka přišli jen ti, kteří si na TýTý zazpívají, a ti, které Nova prosazuje,“ řekl deníku Aha! jeden z členů »nováckého« štábu, který TýTý vysílal.

Na kdysi prestižní TýTý tak nepřišli zpěváci Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Karel Gott, Aneta Langerová, Hana Zagorová, Daniela Šinkorová, ale i herci Miroslav Donutil, Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Anna Šišková, Petr Rychlý či Viktor Preiss. Nejtragičtější bylo předávání právě u zpěvaček, protože chyběly všechny tři oceněné, a vítězné zrcadlo si nepřebral ani Karel Gott, Daniela Šinkorová a Miroslav Donutil. Bílá, Donutil a Gott za sebe poslali ceny převzít své děti. Největší hvězdou večera se tak stala Gottova prostřední dcera Lucie (19), která byla na pódiu dvakrát – tatínek vyhrál nejen v kategorii zpěvák, ale stal se i absolutním vítězem.

Velká změna nastala v kategorii zpěvaček, kde Lucie Bílá porazila Anetu Langerovou. „Je to jeden z nejkrásnějších dní, co jsem zažila. Filip za mne převzal třináctou cenu TýTý, já za Michala Pavlíčka v Ostravě převzala Anděla, kde jsem si i zazpívala s fantastickou kapelou Gulocar, a moje láska měla dnes první koncert se svou novou kapelou Noid Crew. Máme co slavit,“ přiznala deníku Aha! šťastná Lucie po telefonu z cen Anděl v Ostravě, kterým dala přednost.

A další velká změna přišla v kategorii moderátorů televizního zpravodajství, kde veřejnoprávní Jolana Voldánová totálně rozmetala »nováckou« sexbombu Lucii Borhyovou, jež v posledních letech vyhrávala všechny ankety. Letos ovšem skončila až třetí a dokonce ji předběhl i její kolega Karel Voříšek. Zdá se, že Lucčiny neustálé milostné avantýry a obrovské parohy, které tak nosí její dlouholetý přítel Alan Babický, jenž s ní na TýTý ani nepřišel, už lidé neunesli a dali jí jednoznačně najevo, že jejich sympatie jsou už minulostí.

Velkou radost z výhry měl publicista Radek John, který ale má už asi deset let jeden smoking a nezklamal ani letos a pro cenu si v něm přišel. Zábavu opět vyhrál Vláďa Hron, jehož Abecedu hvězd ovšem Česká televize zrušila! Názor diváků totiž veřejnoprávní médium nezajímá a hlavně, aby lidé platili měsíční poplatky... Přesto to nakonec Česká televize Nově natřela, protože vyhráli nejenom Hron a Voldánová, ale v kategorii pořad roku i StarDance ...když hvězdy tančí a druhé bylo Krausovo Uvolněte se, prosím. Až na třetí příčce skončila třetí řada Česko hledá SuperStar moderovaná Novou tolik prosazovaným Leošem Marešem.

  • Osobnost TV zpravodajství
    Voldánová Jolana, Voříšek Karel, Borhyová Lucie
  • Osobnost TV publicistiky
    John Radek, Klíma Josef, Eben Marek
  • Osobnost TV zábavných pořadů
    Hron Vladimír, Mareš Leoš, Eben Marek
  • Herec
    Donutil Miroslav
  • Herečka
    Šinkorová Daniela, Jirásková Jiřina, Morávková Dana
  • Zpěvák
    Gott Karel, Drda Zbyněk, Kolář Petr
  • Zpěvačka
    Bílá Lucie, Vondráčková Helena, Langerová Aneta
  • Pořad roku
    StarDance …když hvězdy tančí, Uvolněte se, prosím, Česko hledá SuperStar
  • Seriál roku
    Ordinace v růžové zahradě, Ulice, Rodinná pouta
  • Absolutní vítěz
    Gott Karel
  • Dvorana slávy
    Velíšek Zdeněk
  • Objev roku
    Drda Zbyněk


Autor: PETR MACEK, MIROSLAV GRACLÍK
Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.