Roman Vojtek na pokraji sil: Stěhování do vily k manželce! Už to nebude jako dřív... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Roman Vojtek na pokraji sil: Stěhování do vily k manželce! Už to nebude jako dřív...

Roman s Terezou budou opět žít pod jednou střechou...
Roman s Terezou budou opět žít pod jednou střechou... (Foto: Aha! - Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Jen máloco v českém showbyznysu za poslední dobu vzbudilo tolik kontroverzí, jako odchod seriálové hvězdy Romana Vojtka (42) od těhotné manželky Terezy (34) před porodem syna Benedikta. Jedni ho kamenují za bezohlednost a druzí spekulují o skutečných důvodech tak závažného rozhodnutí. Nyní herec popsal, jak v současnosti rozvrácená rodina funguje.

Svou manželku Roman Vojtek podpořil přítomností u porodu císařským řezem a intenzivní starostí o prvorozenou dceru Editu (5). A právě to, v kombinaci s pracovním vytížením způsobuje, že se herec vydává z energie víc, než je zdrávo. To potvrdil během návštěvy porodnice pár dní předtím, než odvezl matku s chlapcem domů. "Byl jsem za nimi na návštěvě, zrovna odjíždím, protože mám práci. Editku mám ale u sebe," nechal nahlédnout do svého intenzivního denního režimu na telefonický dotaz Sedmičky.


Rodinná situace je podle Vojtka klidná a dokonce se chce nastěhovat zpět k manželce a v prvním období Tereze pomáhat. Zároveň to však není tak, že by se do ženy opět zamiloval a chtěl s ní nadále žít. "K manželce se nevracím, ale teď jí budu pomáhat, budu normálně doma, podle toho, jak bude potřeba, a ještě s její sestrou a maminkou si to nějak rozvrhneme," prozradil nejbližší plány. Celá situace je tak stále nejasná a nahrává těm, kteří tvrdí, že za krutým Vojtkovým rozhodnutím stojí něco, o čem se nahlas nemluví. Dozvíme se pravdu?



Přečtěte si
soltero1
1. 4. 2015 • 15:29

Chudák kluk. Benedikt Vojtek je jak za trest.

lambrika
31. 3. 2015 • 22:30

nikdo jsme s nima nežili, tak nevíme jaké to tam bylo , ale na každém šprochu je pravdy trochu a myslím , že oba mají máslo na hlavě a jenom oni se musí dohodnout jak dál

karkulinek
29. 3. 2015 • 11:17

houby papučák to píše sama sobě.

karkulinek
29. 3. 2015 • 11:16

zdravím bezpohlavního belmeka trapná trubko šifrovaná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.