Dagmar Havlová trpí: Už má problémy i chodit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dagmar Havlová trpí: Už má problémy i chodit!

Dagmar Havlová trpí
Dagmar Havlová trpí (Foto Aha! – David Malík, David Kundrát, Pavel Machan, ara)

Dagmar Havlová trpí v bolestech! Se zaťatými zuby se snaží svou bolest skrývat, ale i běžná chůze je pro ni problém. Na vyhlášení 15. ročníku soutěže Sestra roku dokonce přišla s mladíkem, který ji při chůzi podpíral.

Jako patronka soutěže si Havlová nemohla vyhlášení vítězů nechat ujít. Ovšem hned při příchodu bylo všem jasné, že s bývalou první dámou není něco v pořádku, při chůzi jí pomáhal její doprovod, ani usedání do hlediště se neobešlo bez bolesti.

„Omlouvám se, že jdu tak pomalu, ale mám zablokovaná záda,“ okomentovala pro publikum svůj pomalý příchod na jeviště a celou cestu se rukou podpírala v bedrech. I přes nesnesitelnou bolest musela vystoupat na pódium dvakrát, nejprve slavnostní večer zahájila, pak předávala cenu za celoživotní dílo v ošetřovatelství Daně Pilátové, když splnila své povinnosti, odjela odpočívat. Vdovu po Václavu Havlovi (†75) trápí zablokovaná záda jinak také hexenšus nebo ústřel. Ten způsobuje palčivou bolest zad v oblasti bederní páteře.



Přečtěte si
pixlax
23. 3. 2015 • 11:06

Bella Je nějaká zamindrákovaná lesba,co? Ach jo,úchyla ma se to tady jen hemží

bella.
23. 3. 2015 • 01:00

mek spíš už ? To není trpělivost, štvou mě lidi, co prvoplánově útočí na druhé, vědí že jsou jim protivný a to je úchylně uspokojuje .Lásko a pro tu zmrzlinu už jsem to taky nestihla A zejtra jdeme na to mejdlo, ano?Potřebujem to https://www.youtube.com/watch?v=2nnTSePPCVk

bella.
22. 3. 2015 • 23:50

hump.b nazdar , to je jedno, mord tady nedělá nic jiného, než že sem klade prvorepublikový výrazy a la Kája Mařík a napadá a podezírá lidi ze závisti a hlouposti a že sami nic nedokázali . .Má-li kdy vůbec názor na článek, pak asi tak pouze v periodách míň, než 1e-12. Jediný co mu jde je vytáčet lidi.Je jak zadrhllý vinyl a to nejhorší co můžeš udělat je, že mu odpovídáš..Přesto to dělám, ale omezím .Nejsem sebe destrukční . Mord se jednou přiznal, že je skoro "architekt " a pak se podkecl a je to jinak a s maltou co do činění má. Palcování tady umocňuje hláškami , že cit." ...za tohle palečky dolů .."..nebo ..." to je zase palečků dole ...! Tak tohle je mord, není třeba plýtvat dál .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.