Krásná nevěsta: Andrea Kerestešová zvolila cudnější šaty než v seriálu, kde nechala vyniknout žlábku mezi ňadry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásná nevěsta: Andrea Kerestešová zvolila cudnější šaty než v seriálu, kde nechala vyniknout žlábku mezi ňadry!

Nevěsta Andrea Kerestešová
Nevěsta Andrea Kerestešová (FTV Prima)

Herečka z primáckého seriálu Cesty domů Andrea Kerestešová si vyzkoušela novou roli, tentokrát nevěsty. Zúčastnila se jako modelka akce Wedding Day 2015 a přiznala se, že ji bere tak trochu jako trénink na svou vlastní svatbu.

Během akce ale Andrea na sobě neměla svatební šaty poprvé. Vdávala se například v seriálu Cesty domů, ale protože svatba se odehrávala ve vězení, její šaty i účes byly tenkrát mnohem skromnější. Ale odvážnější!

„Šaty se mi moc líbí. Já bych se však raději vdávala v trochu bláznivějších. Samozřejmě, že plánuju v budoucnosti svatbu, proto mě zaujala možnost prožít si svatební den nanečisto. Vyzkoušet si, jaké to je absolvovat všechen ten svatební stres tak, abych ho pak jednou při své vlastní svatbě už nemusela prožívat. Ale asi stejně budu, neznám žádnou nevěstu, která by byla ve svůj svatební den v klidu,“ říkala herečka Andrea Kerestešová.

Zatímco jí příprava trvala několik hodin, jejímu příteli – hudebníkovi Mikoláši Růžičkovi jen pár minut. Musela ho Andrea nutit, aby si na sebe oblek vzal? „Nijak jsem ho nenutila, nikoho k ničemu nenutím. Ale jsem ´východňárka´, mám pádné argumenty,“ smála se Andrea.



Přečtěte si
stekavka
5. 4. 2015 • 08:37

Co je na ní tak krásného,je to tu samá Slovenka,to nemáme naše herečky? A mnohdy o hodně hezčí.

zamlzena
2. 3. 2015 • 17:06

Já se na seriály nedívám. A v čem hraje? V současné době mně noví herci unikají, protože ty seriály jsou opravdu mimo mne. Taky českým filmům už moc nedám. Stahla jsem si ale Cestu ven. Herečka hraje dobře, ale téma asi neoslní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.