Bočanová, Hrubešová, Kohoutová a další na večírku lásky: Kdo nakonec zůstal na ocet? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bočanová, Hrubešová, Kohoutová a další na večírku lásky: Kdo nakonec zůstal na ocet?

Bočanová, Hrubešová, Kohoutová a další na večírku plném lásky. Kdo zůstal sám?
Bočanová, Hrubešová, Kohoutová a další na večírku plném lásky. Kdo zůstal sám? (Foto Aha! – Marek Pátek, showpix.cz, ara)

Místo jídla řešily jenom chlapy! Na otvíračce nizozemské restaurace v Praze se sešla celá řada slavných krásek, které probíraly pouze vztahy. Některé odhalily tajemství v podobě staronových milenců, jiné byly na lovu...

Stará láska nerezaví - Mahulena Bočanová (47) a Jones Santos Santana (25)

Muže střídá jako ponožky. Mahulena tvrdí, že je sama, a proto si dělá, co chce. V sobotu večer po Českých lvech si vyrazila na drink s ženatým kamarádem, ale v úterý byla ve společnosti exotického exmilence. „Jsme kamarádi, tak proč si nevyrazit,“ bránila se se smíchem herečka, která prostě svodům čokoládového tanečníka neodolá...



Velké usmíření - Berenika Kohoutová (24) a Pavel Čechák (38)

Před necelými dvěma lety poslala herečka ze seriálu Ulice bývalého manžela Tatiany Vilhelmové (36) Pavla Čecháka po roce a půl randění k vodě. Nicméně pár se k sobě po delší pauze vrátil a nad ústřicemi vrkali jako čerstvě zamilovaní. „Máme se rádi,“ pokrčila rameny Berenika. Staršího partnera hezky nazývá »můj kluk«.

Konec tajností  - Markéta Hrubešová (42) a Petr Sysel
Konečně kápla božskou. Přestože byla Hrubešová se šéfem pivovaru v Humpolci Petrem Syslem přistižena, nikdy nový vztah nepřiznala. Nyní se spolu milenci objevili ve společnosti. „Tak vždyť už to víte dlouho, není už co tajit,“ říkala vyhýbavě milovnice dobrého jídla s tím, že je nyní opravdu velmi šťastná a s manželem a otcem dcery Christel (10) fotografem Davidem Krausem (47) to má prý vyřešené.



Bude maminkou - Marika Šoposká (25)

Manžel Petr Čechák zůstal doma s chřipkou, přesto nevyrazila sama... Herečka překvapila rostoucím bříškem. „Jsem v šestém nebo sedmém měsíci, ani nevím,“ smála se kráska, která se proslavila mnoha odhalenými scénami, jež jsou dnes díky požehnanému stavu minulostí. „Uvidím, jaké budu mít dítě, ráda bych se do práce vrátila co nejrychleji,“ řekla Šoposká, která loni natočila tři filmy – Laputa, Jan Hus a Já, Olga Hepnarová. „Na jejich premiéry ale asi kvůli miminku nedorazím,“ dodala herečka, která se celou dobu bavila se svým švagrem Pavlem Čechákem.

»Odstřihla« se od Topolánka - Simona Dvořáková (20)

Za nevydařeným vztahem se synem expremiéra Mirka Topolánka (58) Tomášem Topolánkem (21) udělala čáru. Simona radikálně změnila účes. „Bylo to takové spontánní rozhodnutí,“ přiznala modelka, která přiletěla na skok z Dubaje. „Tomáš bude navždy součástí mého života, strávili jsme spolu krásné tři roky,“ svěřila se Simona. Ta je prý nyní bez partnera, tak se rozhodla samotu zužitkovat studiem. „Přihlásila jsem se na několik vysokých škol. V Dubaji, v Londýně i v Praze, “ prozradila při lovu ústřic v nové restauraci Dutch Pub Dvořáková.



Autor:  kl

Přečtěte si
ararat
28. 2. 2015 • 16:39

A tasshis tím kolozubem. Ještě jí chybí bradavice na nose...hvězdě!

ararat
28. 2. 2015 • 16:01

Bell. je hrozná a mluví divně, jako když ze sebe ta slova vytlačuje . Četla jsem kousek nějakého podřadného příspěvku a ona v něm kecala a kecala nebo že by předváděla své kecání? Už nevím, bylo to otřesně blbý.

bella.
26. 2. 2015 • 22:19

Hrubešová je hrozná a mluví divně, jako když ze sebe ta slova vytlačuje . Viděla jsem kousek nějakého podřadného pořadu a ona v něm moderovala nebo že by předváděla vaření? Už nevím, bylo to otřesně blbý.Možná to byl pořad Sama doma.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.