Abbasová dostala Bailando! Pergnerová utřela nos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Abbasová dostala Bailando! Pergnerová utřela nos!

Čokoládová kráska Lejla Abbasová se po nezdaru Velkého bratra vrací na Novu moderovat taneční reality show Bailando.
Čokoládová kráska Lejla Abbasová se po nezdaru Velkého bratra vrací na Novu moderovat taneční reality show Bailando. (: TV Nova)

PRAHA – Tak už je to jisté! Tereza Pergnerová (32) se nakonec na obrazovky televize Nova nevrátí! Chystanou taneční show Bailando bude moderovat čokoládová kráska Lejla Abbasová (28), která doteď působí na hudební stanici Óčko a na Nově již moderovala reality show Velký bratr (Big Brother).

„Čeká mě teď náročná práce, budu moderovat s Dádou Gondíkem velkou taneční show na Nově,“ podřekla se Abbasová před svými kamarády. Právě Dalibor Gondík bude hlavním moderátorem pořadu a Lejla bude plnit úlohu druhé moderátorky, tak jako v úspěšné konkurenční show StarDance ...když hvězdy tančí na České televizi měli role rozdělené Marek Eben a Tereza Kostková. V »novácké« taneční soutěži, v níž obyčejný člověk za pomoci celebrity může vytancovat pro svého blízkého splnění jakéhokoliv přání, se objeví i Lucie Borhyová či Gondíkova sestra Adéla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.