Kulička Bartošová: Další sebevražda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kulička Bartošová: Další sebevražda?

Zakulacená Ivata Bartošová
Zakulacená Ivata Bartošová (Aha! – Dalibor Puchta)

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ – Po antidepresivech přibrala, ale už se zase směje! Po delším čase se ve společnosti objevila zpěvačka Iveta Bartošová (41). Rozesmátá od ucha k uchu o víkendu dorazila do Mariánských Lázní na svatbu Andrey Verešové (26) a Daniela Volopicha (42).

Budliky, dudliky...

A od jejího listopadového pokusu o sebevraždu Iveta viditelně přibrala na váze. Podle všeho jde o následek užívání antidepresiv, kterými psychiatrové u zpěvačky léčí její poruchu osobnosti.

„Většina antidepresiv má na nárůst hmotnosti vliv,“ prozradil deníku Aha! jeden z lékařů. Doprovod Bartošové na svatbě dělal její přítel veterinář Roman Hanke (38), syn Artur a Hankeho dcera Barborka. Zpěvačka se celou dobu usmívala, neustále si něco špitala se svým přítelem a dělala na něj milostné budliky, dudliky... Ve výrazu žádné napětí nebo stres, který ji v minulosti dohnal až k několika pokusům se zabít. Iveta měla naopak na svatbě ve tváři spokojený a klidný výraz. Bylo vidět, že život ji očividně zase baví.

Když pak před půlnocí zazpívala novomanželům píseň Karla Svobody Tři oříšky inspirovanou melodií z legendárního pohádkového filmu Tři oříšky pro Popelku, byla viditelně dojatá. Následně se při jednom z pomalých tanců na parketu Bartošová vinula ke svému příteli natolik, že jeden z hostů směrem k nim prohlásil: „Tak to vypadá, že další svatba bude co nevidět!“ A podle zvěstí z okolí zpěvačky, které se nesly zákulisím, nemusí být tento odhad vůbec mylný!

13.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.