Osamělé dětství dlouho nepřiznané Dominiky Gottové: Slavného tátu znala jenom z časopisů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Osamělé dětství dlouho nepřiznané Dominiky Gottové: Slavného tátu znala jenom z časopisů!

Dominika Gottová ve třech letech a dnes.
Dominika Gottová ve třech letech a dnes. (Foto archiv Dominiky Gottové, ara)

Svou nejstarší dceru Dominiku (41) Karel Gott (75) před rodinou a veřejností dlouho schovával. Dnes svých činů sice lituje, ale to jeho dceři dětství bez otce nevrátí. Jak to vlastně tenkrát zvládala?

Svůj »úlet« s tanečnicí Antonii Zacpalovou se zpěvák snažil dlouho utajit. O Dominice se nedozvěděla ani Gottova maminka a otci to stačil říci teprve pár měsíců, před jeho smrtí. Pak už ale obrázky jeho dcery začala zveřejňovat i média. Časopis Mladý svět tenkrát na titulní straně ostiskl fotografii Gotta a tehdy devítileté Dominiky. Bylo to poprvé, kdy se k ní v Čechách zpěvák oficiálně přiznal.

Na druhou stranu první vzpomínka Dominiky na tatínka je poměrně nezvyklá. „Není osobní. Já si pamatuju, že jsme s mámou seděly v našem prvním bytě a já jsem říkala – mami, podívej, kdo je tenhle úžasný zpěvák? A ona – vždyť je to tvůj táta. Řekla jsem jí – ale ne! Nemohla jsem uvěřit, že to je ten umělec. Pro mě to nebyl táta, spíš takový dětský hrdina,“ vzpomíná Dominika v deníku Blesk.

K situaci se jinak staví smířlivě a tvrdí, že dětství bez otce ji nepoznamenalo. „Vůbec nemám pocit, že jsem o něco přišla. V životě je vždycky něco za něco. Člověk nikdy nemůže mít všechno,“ uzavírá nejstarší Gottová.  



Přečtěte si
lalia
13. 3. 2015 • 14:40

Gott má celkem 4 dcery.Jak by to bylo krásné,kdyby na Bertramku chodily ty dvě jako domů za tátou,ne bydlet,ale na návštěvu.Nikdy jsem neviděla jejich společnou fotku i s vnoučaty a zetěm.Proč to tak není ?????? Byla by to fotka - krásná velká rodina.Kájo pracuj na tom.

bella.
4. 2. 2015 • 00:20

 tasshi neblbni, znáš mě, takový drobnosti jako písmeno koho zajímají ?

bella.
4. 2. 2015 • 00:18

1pravda1 jakou kvalitu si vybral , takovou dostal

bella.
4. 2. 2015 • 00:14

1pravda1 a ještě něco - mně to zní asi tak, jako když Babiš řekl .. do KSČ jsem vstoupil, protože si to přála matka ... Co všechno se na ty rodiče nesvalí a co všechno musí oni unést . U Gottů by určitě uvítali vnučku , aspoň by už měli jistotu , že Kája je chlap a ne eunuch , jak se o něm říkalo .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.