Máchová z Ordinace natvrdo: Proč jsou Slovenky lepší než Češky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Máchová z Ordinace natvrdo: Proč jsou Slovenky lepší než Češky!

Barmanka Renata Svárová (Irena Máchová) – chtěla ho využít pro peníze, rozešel se s ní.
Barmanka Renata Svárová (Irena Máchová) – chtěla ho využít pro peníze, rozešel se s ní. (TV Nova )

Barmanka z Ordinace Irena Máchová (33) nepočkala ani rok a už je znovu těhotná. Druhé dítě se jí narodit už v březnu a ona se bojí, že na ní během mateřské diváci zapomenou. Herci jsou podle ní dnes lehce nahraditelní a legendy zůstávají pouze ve starších generacích. Jak to tedy u umělců dnes podle ní funguje?

„Dnes existuje spousta hereckých škol, každá vychrlí absolventy a nikoho už nezajímá co s nimi. Dřív byla užší skupinka herců a jen jedna televizní stanice. Nechci, aby to znělo zahořkle, ale jsem přesvědčená, že dnes už tolik nerozhoduje talent, nejen v naší profesi. Lidský um a šikovnost jsou na druhé koleji, hlavní roli hrají známosti,“ posteskla si herečka v rozhovoru pro magazín Maminka.

Máchová preferuje heroický způsob hraní a režiséry je často napomínána, aby ubrala. Přitom tolik závidí slovenským herečkám, které se nemusí bát ukazovat emoce a mají díky tomu úspěch. „Mají v sobě něco, co nám chybí. My Češky nad sebou máme kontrolu, hned bereme zpátečku, říkáme si – tohle už je moc… Slovenky ne. Proto hned upoutají, a proto jich tu spousta studuje a hraje,“ vysvětluje.

„Ten rozdíl v temperamentu je propastný. Ale třeba moje maminka je Slovenka a nikdy taková nebyla. V každém případě jsou slovenské herečky exponovanější než my,“ dodává s tím, že na Slovensku se zřejmě učí herci své schopnosti víc prodat, zatímco Češi se spíše drží vzadu a na příležitost čekají.



Autor:  mpa

Přečtěte si
ararat
9. 2. 2015 • 10:39

což se o tobě moc říci nedá,jsi zlá a nenávistná jedubaba

ararat
3. 2. 2015 • 09:19

Christová je modelka tasshi-oxallis Jakubisková je procudent

ararat
3. 2. 2015 • 09:18

leno tasshi-oxallis je pořád tak nějak mimo nemá v tom přehled a mastí všechno dohromady

dzery
2. 2. 2015 • 09:57

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.