Agáta Hanychová: Rozbouřila Vratné lahve | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Agáta Hanychová: Rozbouřila Vratné lahve

Agáta přišla na večírek ve značně povznesené náladě a ochotně pózovala s doutníkem.
Agáta přišla na večírek ve značně povznesené náladě a ochotně pózovala s doutníkem.

PRAHA – Jako velká voda se na večírek po filmu Zdeňka (70) a Jana (42) Svěrákových Vratné lahve přivalila modelka Agáta Hanychová (21).


Kliknutím zvětšete Ve značně podroušeném stavu, s lascivní květinou za uchem a provokativním výstřihem Kliknutím zvětšetese přihnala lehce po půlnoci a hned jednomu z hostů večírku ukradla doutník, se kterým pak nadšeně pózovala fotografům. Její manažerka se ji marně snažila krotit, ale rozjetá Agáta se zkrátka nedala zastavit!

Kliknutím zvětšeteAgáta coby vymetačka večírků sice tvrdí, že se poslední dobou docela uklidnila, ale večírek svědčil spíše o opaku. „Večírky mě přestaly bavit, potkávám tam pořád stejné lidi. Navíc už jsem starší, nezvládám vracet se každý den domů ve čtyři ráno a v osm vstávat. Vypadá to, že už jsem se snad probrala z puberty,“ Kliknutím zvětšetetvrdila Agáta ještě několik hodin před párty. Jenže na párty to tak vůbec nevypadalo a její manažerka Andrea Dlouhá jenom valila oči. „Agáto, nech už toho,“ snažila se svou svěřenkyni marně klidnit a dát jí trochu seriózní podobu, když se chce ucházet o moderování Televizních novin na Nově.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteNa párty se kromě filmových hrdinů ukázal třeba ještě ředitel karlovarského festivalu Jiří Bartoška (59), který byl z filmu nadšený. „Moc se mi to líbilo. Dokonce se Svěrákovými domlouváme účast jejich snímku na festivalu ve Varech, tak to snad vyjde,“ smál se Bartoška, který nepohrdl ani výborným alkoholem, který se nabízel všude okolo. Kliknutím zvětšeteTo Tatianě Vilhelmové se alkohol vymstil, protože po pár skleničkách vína se jí zasekla bota na chodníku v kovové obruči, a tak jí musel manžel pomáhat z nenadálé šlamastyky. Té to ale vůbec nevadilo, a tak si večírek v klubu Celnice užila stejně jako většina přítomných hostů až do časných ranních hodin.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.