Tereza Brodská na hrob tátovi moc často nejezdí: Co po sebevraždě už nikdy nezvládla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Brodská na hrob tátovi moc často nejezdí: Co po sebevraždě už nikdy nezvládla?

Tereza Brodská do Slunečné po otcově sebevraždě nevstoupila a jednou za rok si s ním jezdí popovídat na hrob.
Tereza Brodská do Slunečné po otcově sebevraždě nevstoupila a jednou za rok si s ním jezdí popovídat na hrob. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Martin Pekárek, David Malík, koláž Ahaonline.cz)

Hercově dceři Tereze Brodské (46) tátova forma odchodu ze světa způsobila takové trauma, že od osudného dne do Slunečné nevkročila! „A ani nepřejela koly auta!“ zdůrazňuje Tereza. To její bratr Marek 
Brodský (55) byl o trošku statečnější a svého mrtvého otce tenkrát přijel alespoň identifikovat.

Potom se ale s Terezou dohodli, že chalupu okamžitě prodají. „Jsem ráda, že jsme to udělali. Byl to dobrý nápad. Ani jeden z nás by tam vteřinu nevydržel,“ říká Tereza, která přitom ve Slunečné s otcem strávila ty nejkrásnější chvíle. Místo posledního odpočinku slavného herce je naštěstí hned na začátku vesnice, takže oba »Bróďovi« potomci si nemusí drásat duši a do Slunečné vejít. „Jezdím za tátou jen jednou za rok, před Vánocemi. To má také narozeniny. Na víc nemám sílu,“ přiznává Tereza.


Za tátou si prý jezdí vždycky popovídat. „Tak nás bavilo si povídat. On se svěřoval mně a já jemu. Když před tím hrobem teď stojím, rekapituluji svůj celý rok. Zpovídám se tátovi, co se mně povedlo, co jsem pokazila a tak. Vždycky mi to moc pomůže,“ svěřuje se Brodská, v jejímž srdci po otcově sebevraždě zůstala nezhojitelná jizva.



Přečtěte si
mandat
16. 12. 2014 • 08:11

O sveho otce se nezajimala, kdyz jeste zil a ted bude jezdit casto na brob ? To nemyslite vazne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.