Syn Lucie Bílé Filip Kratochvíl: Už ví, jak zbohatne! Čtěte jeho plán | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Syn Lucie Bílé Filip Kratochvíl: Už ví, jak zbohatne! Čtěte jeho plán

Jak se zdá, Filip zdědil po mamince i podnikavého ducha.
Jak se zdá, Filip zdědil po mamince i podnikavého ducha. (Foto Aha! – P. Machan, M. Pátek, M. Hykl, herminapress.cz, ara)

Má za ušima! Syn zpěvačky Lucie Bílé (48) a producentra Petra Kratochvíla (63) začal hned po maturitě tvrdě makat a čeká, že mu to brzy přinese ovoce. Filip Kratochvíl (19) si totiž brousí drápky na rodinný podnik.

„Děláme černé divadlo pro turisty. Je to vlastně napůl mámy a táty. Jednou bych to rád převzal po tátovi,“ svěřil Filip, který po maturitě na prestižní škole Prague British School začal pracovat v Divadle Ta Fantastika v centru Prahy.

A jako správný budoucí ředitel si chce projít vším, co je v divadle potřeba. „Doteď jsem byl venku před divadlem a prodával jsem tam lístky. Je to na šestihodinové směny. Vždycky se snažím tři měsíce dělat jednu věc a tři měsíce další věc,“ řekl deníku Aha! Kratochvíl, který je jak osvětlovač, tak i herec. „Snažím si to tam projít co nejvíc. Momentálně v divadle svítím a hraju. Zkouším si všechny práce,“ tvrdí Filip.

To aby Filip v budoucnu vedl divadlo, není ale jenom jeho nápad. Chtěl by tím totiž hlavně splnit sen tatínka Petra. „Táta by si nejvíc přál, abych to po něm převzal, a moji sourozenci  by tam pracovali,“ prozradil syn zpěvačky.

Má 6 sourozenců
Filip Kratochvíl se těší z velké rodiny. Jeho táta má s první manželkou Květou Kratochvílovou dceru Barboru (41), která v divadle také pracuje. S bývalou Miss Československo 1992 Pavlínou Babůrkovou (41) vychovává pět dětí. Spolu mají Pavlíka (13), Petra (6), Ilonku (9) a Julii (6), z předchozího vztahu Babůrkové pak ještě Honzu (19).



Přečtěte si
beladona
7. 12. 2014 • 21:38

anezat byl o tom dokument, Kratochvíl dokonce v nějakém trapném TV pořadu nechal hledat svého nevlastního bratra a dokonce ho našel. Bylo to trapné, co na sebe vykecával. Viděla jsem nějaké upoutávky, bylo to už dávno.

beladona
7. 12. 2014 • 21:35

mnpv co je to za nesmyl?Jediný, univerzální dědic není . Druhou polovinu tedy budou dědit v linii přímé jeho žena + vlastní děti.Tedy dalších 5 lidí, ne?

beladona
7. 12. 2014 • 21:33

Studoval na prestižní škole.Jak je možné, že nešel úročit to, co nabyl ještě dalším studiem a místo toho 3 měsíce prodává lístky, 3 měsíce dělá osvětlovače, kulisáka, umyvače záchodů atd.? Že by se dala koupit i prestižní škola ?

mekanik
7. 12. 2014 • 19:24

proč mám pocit že tento chlapec je bukanýr?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.