Zklamaná Matušková: 7 měsíců Stryková před ní skrývá syna! Je to válka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zklamaná Matušková: 7 měsíců Stryková před ní skrývá syna! Je to válka?

Malého Jáchyma Olga ještě neviděla.
Malého Jáchyma Olga ještě neviděla. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek, ara)

Ani po sedmi měsících neviděla Jáchyma, pravnuka Waldemara Matušky (†76). Proč hvězda Ordinace Jana Stryková (35) neukáže syna prababičce? Přitom je Olga Matušková (66) opět v Praze. Jáchyma možná ale neuvidí nikdy.

„Víte, Jana i Matěj mají kromě toho malého také dost svojí práce. Času moc není. A protože to vím, tak rozhodně nechci iniciovat nějakou schůzku,“ řekl Aha! Mirek Matuška (59), Waldemarův syn z prvního manželství a otec Matěje Matušky (35), Jáchymova otce. „A vždyť se nic neděje. Není kam spěchat. Někdy k tomu dojde. A když ne, tak se Jáchym bude potom moci, až dostane rozum, sám rozhodnout, jestli chce, nebo nechce poznat prababičku,“ dodal Mirek.

„Když se Jáchym narodil, nechtěla jsem za Janou chodit do porodnice. Říkala jsem si, že mně by to také nebylo příjemné, kdyby mě někdo přišel okukovat po porodu, unavenou a nenalíčenou. Vždyť já jsem pro Janu vlastně cizí,“ svěřila Aha! Olga. Ta viděla Janu Strykovou zatím jenom jednou v životě. A to když přišla s Matějem, Waldemarovým vnukem, na křest knihy Waldemar a Olga: Zákulisí našeho života. „Ale s blahopřáním jsem tomu malému poslala takovou maličkost po Mirkovi,“ pokračuje Olga. Teď Matušková přiletěla z Floridy po čase opět do Prahy, ale za Jáchymem se kupodivu vůbec nechystá. „Já jim tam přece nebudu dělat nějakou invazi,“ říká Olga s tím, že kdyby ale mladí vyvinuli nějakou iniciativu a chtěli jí Jáchyma ukázat, tak by byla samozřejmě ráda.



Přečtěte si
aurora45
21. 4. 2016 • 16:22

A zase - jaká prababička??? Pokrevní příbuzenství není a malý Jáchym patrně své prababičky a babičky a dědečky má právě "po krvi". To je to samé jako s ifetkou, nebyla nikoho babičkou a jen ten úchyl to napsal na parte a bulvár ochotně omílá

ararat
11. 11. 2014 • 15:16

beladona... ....to si nemyslím a o tvé trapnosti se už ani nezmiňuji

jity
11. 11. 2014 • 12:58

On tak docela singl přece nežije, je pořád s maminkou. Je to kluk sympatický, ale přála bych mu aby si založil svůj život, maminka tady věčně nebude a zůstane sám. Ale jinak je to jen jeho věc a naše zbytečná starost. To jen, že jsou terčem bulváru.

beladona
11. 11. 2014 • 11:07

marie60 ssssssssssss marie60, jsi jak had jedovatá! proč by musel plodit ve svém věku dítě ?Trendy vývoj je být single.Vyhovuje jim to a tobě do toho n ic není. A neotírej se o gaye atd.Jednak je to ubohý a jednak je to dost mimo mísu!

beladona
11. 11. 2014 • 11:04

ararat jsi trapná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.