Trávníček osahával Trnkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trávníček osahával Trnkovou!

Lucie Trnková si zahraje jednu ze tří milenek Pavla Trávníčka v představení Létající snoubenky. A Pavel ji hned na zkoušce i trochu osahával...
Lucie Trnková si zahraje jednu ze tří milenek Pavla Trávníčka v představení Létající snoubenky. A Pavel ji hned na zkoušce i trochu osahával...

PRAHA – Hned tři snoubenky najednou! Tak tím se může chlubit známý pohádkový princ Pavel Trávníček (57), který pro své Divadlo Illusion chystá obnovenou premiéru hry Létající snoubenky.


V tomto představení bude totiž Pavel střídat hned tři krásné letušky, kterým naslibuje sňatek, ale ani jednu z nich si nehodlá vzít.

Na zkoušku svého sexy kostýmku letecké stevardky dorazila také jedna z hlavních představitelek Lucie Trnková (27). „Lucka je velmi herecky nadaná a má disciplínu, která mnohým hercům schází. Jsem rád, že hraje jednu ze snoubenek,“ pěje chválu na účet herečky Trávníček a hned, když byla příležitost, tak půvabnou Lucii osahával... „To je v rámci role,“ smál se Trávníček.

„Hraji americkou letušku a jednu ze snoubenek. Jsem emancipovaná a snažím se být velmi půvabná a dokonalá,“ objasnila svou roli Trnková. Ta je nejen známá jako úspěšná modelka, ale svůj pracovní program v posledních měsících rozšířila také jako moderátorka nové talk show »Lucie vaří kafe a někdy také krev« v restauraci Adria. Tam si každé pondělí zve společně se svým kolegou, hercem Čestmírem Řandou, známé osobnosti z divadla na popovídanou u šálku kávy.

Kliknutím zvětšete



Autor: (son)
Foto Aha!: Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.