To je lišák! Uhodnete, který český herec takhle vyřešil příliš nízký stůl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

To je lišák! Uhodnete, který český herec takhle vyřešil příliš nízký stůl?

Uhodnete, který český herec se takhle široce rozkročil?
Uhodnete, který český herec se takhle široce rozkročil? (Profimedia.cz)

Příliš urostlí lidé to nemívají jednoduché. Co chvilku se někde praští do hlavy, sehnat jejich velikost oblečení také není nic jednoduchého. Na druhou stranu už jsou velikáni zpravidla tak vycvičení, že si s nejrůznějšími nástrahami zvládnout poradit.

Tak jako herec Vladimír Javorský (52), který se musel po slavnostní premiéře filmu Andělé všedního dne vypořádat s poněkud nižšími stoly (vůči jeho postavě) při rautu. Udělal to jednoduše, aniž by musel hrbit záda – rozkročil se jako námořník, který se snaží vyrovnat houpání na palubě.

Javorský patří ve filmu mezi čtveřici andělů, kteří dohlížejí na lidi, kteří si nechávají život prokluzovat mezi prsty. A pro některé z těch lidských bytostí má život ten večer dokonce skončit. Nebyli by to ale andělé, aby jen přihlíželi lidskému neštěstí. Byť se to nesmí, rozhodnou se do osudu lidí vstoupit a třeba i něco zvrátit. Kromě Javorského nosí ve filmu andělská křídla také Marián Labuda, Vojtěch Dyk a Eliška Křenková.

Přečtěte si
dandova
6. 10. 2014 • 11:38

Spíš těsný trencle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.