Zhroucená Britney Spears: Její miminko (0,5) má frakturu lebky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zhroucená Britney Spears: Její miminko (0,5) má frakturu lebky!

Britney Spears se svým synem Seanem Prestonem.
Britney Spears se svým synem Seanem Prestonem. (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Těhotná popová princeznička Britney Spears (24) se zhroutila. Její půlroční syn Sean Preston je s frakturou lebky ve vážném ohrožení života!

Těhotná popová princeznička Britney Spears (24) se zhroutila. Její půlroční syn Sean Preston je s frakturou lebky ve vážném ohrožení života!

Malý Sean spadl z vysoké dětské židličky v kuchyni v rodinné rezidenci v Malibu a vážně si poranil hlavu. Britney s ním ale odjela na vyšetření až šest dnů po úrazu! Poté, co byl apatický a vytrvale plakal. Při vyšetření rentgenem se zjistilo, že má frakturu lebky! Lékaři teď bojují o jeho život, bojí se hlavně nebezpečných krevních sraženin, které se mu po pádu utvořily.

Britney se zhroutila. Americké noviny už žádají, aby jí malého Seana, pokud se uzdraví, úřady odebraly. Připomínají dva měsíce starou událost, kdy Britney riskovala Seanův život, když si ho posadila za volantem na klín a uháněla vysokou rychlostí ulicemi Los Angeles. Britney i její partner Kevin Federline (28) byli vzápětí obviněni ze zanedbání rodičovské péče.
Pokud se teď prokáže, že nesou za těžké zranění svého syna vinu, hrozí jim skutečně jeho odebrání. Celý případ už vyšetřuje policie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.