Bučková má problém: Miliardářskému synkovi Malinovi se nelíbí Eliščiny černé zuby! Kolik ho to bude stát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bučková má problém: Miliardářskému synkovi Malinovi se nelíbí Eliščiny černé zuby! Kolik ho to bude stát?

Eliška Bučková takové zuby samozřejmě nemá. Toto je pouze práce grafika který se pokusil odhadnout, jak by se zlatými zoubky vypadala.
Eliška Bučková takové zuby samozřejmě nemá. Toto je pouze práce grafika který se pokusil odhadnout, jak by se zlatými zoubky vypadala. (ara, koláž Ahaonline.cz )

Renesanční bytost Eliška Bučková (24) se kromě modelingu, navrhování šatů a zpěvu stíhá pečlivě věnovat i svému zevnějšku. S počtem svých zákroků se stává chodící reklamou pro různá centra krásy a po operaci očí se odvážně vrhá na další vylepšení.

„Nechci se rouhat, ale na sobě se mi nelíbí spousta věcí,“ řekla hned zkraje modelka Bučková pro TV Blesk. Mezi ty neoblíbené části těla snad už nepatří její kukadla. Kromě klasické laserové operace, kdy jí lékaři srovnali dioptrie, si totiž nechala do očí napíchat kousky zlata, aby ve světle reflektorů více zazářila.

Teď si ale bude vylepšovat další část obličeje. Na řadě jsou totiž zuby. „Plánuji rekonstrukci zubů, protože mám různé nedostatky. Ještě, když jsem byla jako dítě, měla jsem takové černé plomby a chci je vyměnit za bílé,“ zoufá si Bučková. Prý jí to překáží při modelingu a navíc se rozhodla rozjet pěveckou (!) kariéru, kde by to také nedělalo dobrotu. Každý přeci ví, že při zpívání jsou zuby důležitější než zlato v hrdle. I když v rámci nějakého dalšího zákroku si ho zpěvačka může nechat vpíchnout i tam…

A změny nepostupuje jenom kvůli kariéře. Jedna taková dětská plomba vadí jejímu příteli Jakubovi Malinovi. Když tohle Eliška vychytá, konečně budou na společenských večírcích vypadat jako reprezentativní Ken a Barbie. „Kubovi to vadí, mám takový jeden černý zub, ze kterého má pořád srandu, takže bych to měla změnit,“ pokračuje Bučková s tím, že zná lidi, kteří mají rekonstrukci za milion. Naštěstí ta její rekonstrukce bude stát necelý čtvrt milion, pouhých 200 000 korun.



Přečtěte si
perla99
6. 1. 2016 • 10:22

Měla by se poohlédnout po nějakém mozku .

mumla
31. 8. 2014 • 09:02

Není přece možný, aby byl někdo až tak blbej, to prostě nejde...nebo jo?

ho.no
29. 8. 2014 • 21:04

debi,lní trapka

majojo
29. 8. 2014 • 20:16

No víš, to asi byla autorova ironická poznámka. Ovšem publikovat ji v bulváru je házení perel. Někdo (Bučková první) to nepochopí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.