První noc »strážce urny« Rychtáře u exmanželky: Čím terorizovali celé Říčany a proč chtějí sousedé volat policii? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

První noc »strážce urny« Rychtáře u exmanželky: Čím terorizovali celé Říčany a proč chtějí sousedé volat policii?

Mejdany v Uhříněvsi skončily, začínají pařby v Říčanech. Darina Nová je logicky naprosto zoufalá.
Mejdany v Uhříněvsi skončily, začínají pařby v Říčanech. Darina Nová je logicky naprosto zoufalá. (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Josef Rychtář je zpátky v Říčanech poté, co dostal od Štaidla vyhazov z vily v Uhříněvsi. A tak, zatímco si sousedé v okolí domu Ivety Bartošové (†48) mohou oddychnout, okolo obydlí exmanželky Dariny, kam se strážce urny vrátil, se lidé chytají za hlavu…

Není žádným tajemstvím, že poslední měsíce v Uhříněvsi trávil Rychtář se svou partou poskoků poněkud jednotvárně. Podle některých informací měla trojice ve složení Josef – Standa (poskok) a  Petr (Veselý) spotřebu alkoholu a cigaret zhruba stejnou jako menší rockový klub a v domě zesnulé zpěvačky bývalo až nezdravě veselo.

A jak se zdá, ve stejném duchu se rozhodl Josef pokračovat v Říčanech, kam se vrátil ke své exmanželce (se kterou se soudí) a staršímu synovi (kterého nenávidí). I tam si totiž přivedl oddaného sluhu Standu, mladšího syna Jana a také sestru Jarmilu, která rovněž bývala v Uhříněvsi častým hostem.

Tahle parta se vybavila alkoholem, igelitku napěchovala cigaretami a něčím k zakousnutí a mejdan mohl začít. „Obsadili pergolu u služebny jeho firmy. Mají tam evidentně alkohol, protože tam hodně halekají, a pouští na plné pecky písničky Ivety Bartošové. Jestli to bude pokračovat i po desáté, asi na ně zavolám policii,“ svěřil se webu super.cz jeden z nejbližších sousedů Rychtáře, který si do Říčan přestěhoval nejen urnu s popelem Ivety, ale také její oblečení a boty.

Zásah policie nicméně nakonec možný nebyl, parta se totiž odebrala spát už před desátou, o rušení nočního klidu nemohla být řeč a to, že lidé s malými dětmi v okolí vdovce proklínají, nikoho nezajímá.





Přečtěte si
prasulka
26. 8. 2014 • 20:09

prasulka
26. 8. 2014 • 20:09

prasulka
26. 8. 2014 • 20:09

prasulka
26. 8. 2014 • 20:05

Je to ubožák,urna doma na římse svědkem všeho,co se dělo........to asi,aby IB viděla,jak si bez ní užívá .Proč ten magor chodí na prázdný hrob,tohle mě rozum nebere!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.