Bouračka Mahuleny Bočanové: Na předním sedadle vezla psa, který přestal chodit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bouračka Mahuleny Bočanové: Na předním sedadle vezla psa, který přestal chodit!

Mahulena Bočanová měla nehodu v době, kdy její čtyřnohý mazlíček seděl vepředu s ní....
Mahulena Bočanová měla nehodu v době, kdy její čtyřnohý mazlíček seděl vepředu s ní.... (ara, Facebook )

Mahulena Bočanová (47) vlastní mladého pitbula Umberta, který se přirozeně stal členem rodiny a pokud se něco děje, vyráží s moderátorkou autem. Bohužel byl také účastníkem její nehody a seděl na kritickém místě spolujezdce…

V rozhovoru pro deník Blesk Mahulena Bočanová přiznává, že bez auta se prostě neobejde. Kromě pracovních povinností s ním jezdí i na dovolenou nebo si vyřizuje důležité pochůzky. Tráví v něm hodně času a tak není divu, že se jí občas přihodí nějaký ten karambol. V době nehody měla dokonce auto ještě půjčené, takže to celou nepříjemnou záležitost ještě zkomplikovalo…

„Myslela jsem, že se propadnu hanbou. Ještě jsem v něm vezla psa, co mi nemohl chodit. Normálně jezdí vzadu ve vaně. Ten den jsem na to ale kašlala a pes byl na přední sedačce, abych ho měla, chudinku, pod kontrolou,“ vzpomíná Bočanová, kterak vezla nemohoucího psa sebou.

„V tom autě to vypadalo, když ho přivezla odtahovka, je to bílý bulteriér samej chlup, no ostuda.“ To, zda–li akorát psího miláčka vezla na veterinu už nedodala, nicméně snad se statný bulteriér dal brzy do kupy.

Přečtěte si
tyrkys
27. 8. 2014 • 10:06

Tak na začátku článku píšete pitbul Umbert a na konci bulteriér. Nevezla ona náhodou lva?

mandat
27. 8. 2014 • 05:33

Proc veze psa na predn im sedadle ? Nevi, ze to je nebezepcne, nikdy nevi, co to zvire udela. Navic je to tak havne zvire. Mahulena dela jednu blbost za druhou.

radiolokator
26. 8. 2014 • 14:18

šmankote,kupte už někdo těch novinářům a redaktorům atlas psů ....tohle je BULTERIÉR !!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.