Vanda Hybnerová (45) dostává zabrat: Rašilov a jeho milionářka prý čekají potomka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vanda Hybnerová (45) dostává zabrat: Rašilov a jeho milionářka prý čekají potomka!

Hybnerové se představa o znovuobnovení vztahu s Rašilovem rozplynula jako pára nad hrncem. Herec údajně čeká s přítelkyní Miťkovskou dítě.
Hybnerové se představa o znovuobnovení vztahu s Rašilovem rozplynula jako pára nad hrncem. Herec údajně čeká s přítelkyní Miťkovskou dítě. (Foto: Aha! - Marek Pátek, Pavel machan, Herminapress.cz, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Rozchod po dvaceti letech manželství nese herečka Vanda Hybnerová velmi těžce. Psychicky na tom podle všeho není nejlépe, ale stále se drží. Možná dosud ve skrytu duše doufala, že se vztah se Sašou Rašilovem (42) dá ještě zachránit. Jenže nyní je všem nadějím konec!

Podle některých zpráv z okolí dvojice, čeká nová partnerka Věra Miťková (33) s Rašilovem miminko. Dočká se tak po dvou dcerách vytouženého syna?  Pro Vandu Hybnerovou, pro kterou je rodina vším musí být tyto zvěsti naprosto zdrcující. Bývalý partner tak za sebou definitivně pálí mosty se svou první rodinou. Je jasné, že se k Vandě nevrátí.


Zároveň si Rašilov vybral mazaně. Zatímco jeho starší bývalka strádá v domě na Vysočině, o který se musí starat sama, včetně dcer a zvířectva, on si naopak zvyká na život v luxusu po boku nové milenky. Věra Miťková je totiž milionářka! Podniká v oboru zařizování interiérů, figuruje v několika firmách obchodujících s nemovitostmi se základním kapitálem v desítkách miliónů.



Přečtěte si
6010
16. 8. 2014 • 18:16

A jak vypadáš Ty? Asi jsi jeden komplex, co?

6010
16. 8. 2014 • 18:15

Držím Vandě pěsti, aby tento těžký úkol zvládla.Rašilov jednou dopadne špatně.Teď si sice užívá, topí se v penězích, šel za lepším, ale to se trestá.Nechtěla bych být v jeho kůži.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.