Hon na Jágra (42): Která sexy kost ho klofne nejdřív? Je tu hned pět adeptek! [Foto uvnitř] | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hon na Jágra (42): Která sexy kost ho klofne nejdřív? Je tu hned pět adeptek! [Foto uvnitř]

Kdo nakonec klofne Jaromíra Jágra?
Kdo nakonec klofne Jaromíra Jágra? (Aha! - Martin Sekanina, koláž Ahaonline.cz)

Nejlepší český hokejista Jaromír Jágr (42) je prostě veselá kopa. Ale také je sám, po rozchodu s Innou Puhajkovou bez přítelkyně. „Snad se dočkám, že mě klofne nějaká sexy kost dříve, než mě klofne zubatá s kosou,“ reagoval na jeden z článků o jeho charisma.

Jágr se nyní stoprocentně věnuje trénování, chce být na další sezonu v New Jersey skvěle připravený, a kromě toho má dost práce s Kladnem. Musí se postarat, aby tamní hokej nezanikl. Takže nemá čas na hledání té pravé dívky.

„Zjistím, jestli jsou pravdivá přísloví: Kdo čeká, ten se dočká a trpělivost růže přináší. No, zatím nevím, nevím,“ napsal na facebook s tím, že čeká... „A hlavně - je to jenom legrace,“ doplnil. A tak deník Aha!, také ze srandy, dává »Džegrovi«, jenž už není žádný vystrašený zajíček, pár tipů na volné krásky českého showbyznysu. Jardo, vyber si z dívek na vdávání.

Jana Doleželová (33)
Na chvíli se objevila po boku miliardáře Karla Janečka, takže ví, jak boháči fungují. Miss České republiky 2004 rozhodně není hloupá, vždyť vystudovala farmaceutickou fakultu na Karlově Univerzitě, navíc si otevřela vlastní lékárnu. Takže by měl Jaromír kam chodit, až ho bude bolet tréninkem zmožené tělo. A jaký by měl být její přítel? „Moudrý, loajální, sportovně založený a se smyslem pro humor. K tomu šarm, charisma,“ prozradila jednou Jana. Tak tohle na Jágra sedí.

Hana Mašlíková (32)
V roce 2006 se zúčastnila české soutěže krásy Miss ČR a získala titul Miss Silueta. Naposledy randila s fotbalistou Michalem Kadlecem, takže ke sportu má blízko. „Přeju si, aby chlap žil pro mě. A já pro něj,“ řekla s tím, že čím je starší, klade tahle kočka na chlapy čím dál větší nároky. „Pomalu hledám otce svých dětí. Osobní kouzlo je důležité, z muže musí něco vyzařovat,“ naznačila svůj typ silikonová kráska.

Monika Absolonová (37)
Už má za sebou čtyřleté manželství s hokejistou Václavem Eiseltem, takže ví co je puk, suspenzor i vlastňák. „Svatba pro mě není důležitá,“ naznačuje herečka a zpěvačka, že život v chomoutu není podmínkou. Nicméně když nedávno dávala fotku z „natáčení“ s těhotenským bříškem, připsala k ní: „Doufám, že tenhle stav jednou zažiju i ve skutečnosti.“ Hokejistu by chtěla, dokonce prý jednou vyrazila za Jágrem do Ameriky...



Šárka Ullrichová (39)
S touhle krásnou herečkou by Jaromír nezlenivěl ani v hokejovém důchodu. Závodně lyžovala, tančila latinsko-americké tance, chodí do fitka. Útočník Devils si sice rád pospí, ale jinak dře jako mezek. Stejně, jako Šárka, která dává zapomenout na drogovou a alkoholovou závislost. Vedle Jardy by na tyhle civilizační vymoženosti mohla zapomenout – nepije, nekouří, drogy neuznává. „Vím, jak ideální chlap vypadá, ale ještě jsme se nepotkali,“ říká herečka. Co takhle zajít na hokej?

Tereza Juščíková (26)
Rosničce z Novy ještě zdaleka není třicet, byla by tedy mnohem mladší než Jaromír. Ovšem je krásná, chytrá, studovala anglinu, ruštinu a němčinu. Mohli by si s Džegrem povídat, on sám hrál v Rusku, teď je zase v USA. „Muži se mi libí sportovně elegantní,“ tvrdí Tereza. Jo, tohle je trefa do černého. Vnadná moderátorka navíc neposedí, vždyť závodně dělala aerobik. A na hodně slušné úrovni.



Autor:  lup

Přečtěte si
erene
12. 8. 2014 • 11:22

Sem napište Váš názor Bude tam láska - k Jardovu naditému kontu !

evicka55
12. 8. 2014 • 08:22

Je to sice slavný hokejista,ale jinak rozmazlený fracek závislý na mamince.Tady je jasný příklad toho co z vás udělají peníze.Dopadne jako K.G.a na stará kolena bude všem pro smích.Nějaká ta zlatokopka se určitě najde,ale o lásce nebude řeč.

erene
11. 8. 2014 • 21:29

Jágr je pěknej vůl,že byl s tou Puhajkovou tak dlouho ! Taková šlápota se hodí maximálně na jedno použití a spíš ani to ne !

erene
11. 8. 2014 • 21:21

V jihoamerické telenovele by taková zápletka vydala na pěkných pár stovek dílů. Dva světoví hokejisté a jedna atraktivní žena. Jaromír Jágr, jeho bývalá přítelkyně Inna Puhajková a Jiří Tlustý, maestrův mladý parťák z domácího klubu, s nímž během výluky válel v jednom útoku....Právě během působení v Kladně na podzim 2012 skončil Jágrův letitý vztah, od následujícího léta se pak začaly objevovat zmínky o randění novácké sporťačky právě s útočníkem Caroliny. Kamarádství obou borců z NHL prý od té doby výrazně ochladlo. „To bych ani neřekl. Možná tedy trochu.... Ale nechci to řešit přes noviny, to patří jen mezi nás,“ reaguje Tlustý, jemuž téma viditelně není příjemné. „Je pravda, že jsme se od té doby pořádně nepotkali, asi by to chtělo si sednout,“ uzavírá. No snad se nebudou bavit o tom jaká je ta ukrajinka v posteli ! Neuplynul ani rok od rozchodu a už si našla nové konto,pardon přítele !

erene
11. 8. 2014 • 21:17

Inna hokejová šlápota..už jí opustit i Tlustý..jakýho dalšího hokejistu sežene tentokrát ? Ta je jak Ochotská - čumí jen jestli má ten chlap prachy,víc jí nezajímá ! Jenže si nevšimla,že je jen zmalovaná příšerka ! A je vidět,že je Ukrajinka,není vůbec hezká !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.